REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cum arată și cine este Ciprian Napy, ucigașul lui Emi Pian

Cum arată și cine este Ciprian Napy, ucigașul lui Emi Pian

Replica API 5 august 2020 | 16:59 20276

Șeful Clanului Duduienilor a fost ucis, zilele trecute, de fiul unui alt interlop cunoscut în România, Ciprian Napi, într-o bătaie în zona Giulești.

Emi Pian, în vârstă de 39 de ani nu a rezistat în fața loviturilor foarte puternice și ar fi căzut la pământ, intrând în stop cardio respirator. Interlopul a ajuns la Spitalul Universitar în stop cardio respirator, dar și cu urme vizbile de violență, și s-a stins din viață la scurt timp după internare.

Ciprian Napy a fost și el rănit de fratele lui Emi Păun și se află in stare gravă la spitalul Elias din Capitală.

Ciprian Napy, un trai în LUX și OPULENȚĂ

Ca majoritatea interlopilor bucureșteni, nici Ciprian Napy nu face diferență, acesta trăind în lux și opulență, după cum se poate vedea și din pozele postate de acesta pe rețelele de socializare. Conform informațiilor interlopul este fiul unui alt temut și influent lider interlop, acesta din urmă fiind și șeful clanului ”Rinu” ce are ca zonă de influență sectorul 2 al Capitalei.

Surse apropiate spun că Ciprian și Emi au fost văzuți de puține ori împreună la diferitele evenimente organizate de unul sau celălalt clan. Impact.ro a relatat despre unde se află în acest moment principalul suspect în crima din noaptea de luni spre marți.

Acesta s-ar afla încă internat la Spitalul Elias, cu răni grave după scandalul respectiv, scrie playtech.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta este RROMania
3
0
Justitianu face nimic iar politia si jandarmeria de cele mai mult ori sunt corupti pe mana direct cu acesti tigani interlopi. De cate ori au loc descinderi sun sunati si atentionati exact de cei ce urmeaza sa ii calce. Coruotia este la cel mai inalt nivel mai ales in capitala.
10
1
poate nu ne intereseaza, zic
10
3
Sa nu isi plateasca un amarastean impozitul la casa sau la o masina adusa de afara savezi cum il ia fiscul de oooo. Pe smecherii astia cine ii intreaba cu ce bani si-au facut vilili si mercedesele?
20
1
Ma uitam pe youtube , la priveghi la pian , sute de oameni ingramaditi si fara masti , sa ne demonstreze acum Vela ca avem politie si sa mearga acolo !
30
1
Impuscati aceste lepre unu cate unu!Auzi ma interlopi de Romania !C;anuri? Pai futiuva ngura de procurori si judecatori ordinari cu legile date de PSD si PNL voi sunteti complicii lor ! Un pluton special si face curatenie rapid!
41
3
astia au crescut la umbra protectoare a PSD care ani de zile a avut nevopie de voturile lor si i au lasartt sa faca ce vor ei
31
6
MORTI IN PULA DE TIGANI JEGOSI DAVAIAS FOC LA TOT NEAMU VOSTRU DE TIGANI SPURCATI OMORATIVA TOTI INTREVOI SA NU VA MAI VEDEM PE STRAZII MORTI VOSTRI DE CIORI BORATE VA MAI DA SI LA TV CA SAU TAIAT SAU OMORAT PARCA ATI FI FOST NISTE OAMENI DIN LUMEA BUNA PIASAM PE MORMANTU VOSTRU SI PE RASA VOASTRA!!
31
0
Bah da de ce plm nu declarati doliu national ca daca nu m.ati disperat cu ciorile astea nespalate
50
9
Adevaratii mafioti sunt aia cu grade acoperiti care fac afaceri de miliarde de euro si ii au pe klaun si tot guvernul sub ordinea lor. Astia sunt niste cacati care profita ca e slaba si corupta politia si atat.
25
5
Vela este depasit total. In loc sa se ocupe de clanurile tiganesti el ne punea imnul in pandemie si trimitea politistii cu anafura in noaptea de Pasti. Niste incompetenti conduc tarisoara asta
36
5
comandantul Politiei Cernavoda va transmit in orasul nostru sunt foarte putini interlopi si proxeneti,doar vre o vre o mie din cei 20.000 de locuitori.Politia orasului pe care o conduc de ani de zile nu face NIMIC pentru a opri acest FLAGEL.noi ne luam miile de lei salarii degeaba de la m.a.i.traiasca ministerul care ne da bani ca noi sa frecam pula in birouri si proxenetii sa isi faca treaba.
35
2
Poate ne ajuta dumnezeu si moare si cioara aia care e in stare grava
31
1
Eu am solutia sa dispara toate boraturile astea.
25
1
Ca sa omoram odata pentru totdeauna tiganii astia!!!
25
0
romi din rominia vorbitori de limba romani
14
0
uite ba unde sunt banii de pensii si alocatii, cate taxe CAS si CASS au platit astia ma pentru mertanu ala de exemplu???
32
0
Datoria publica a tarii o platesc doar eu,tiganii fara carte de munca nu contribuie dar vad ca drepturi au din moment ce sunt internati in spitale.Impozit pe turnulete platesc?Bagati legea ilicitului ori daca este bagata puneti-o in practica.Ori va este frica de ciori?Daca-i asa meritati sa fiti sclavii lor.Nu mai este mult!
38
3
confiscate toate bunurile si bagati la sapun.
48
0
2 prosti cu OPEL!
7
16
Cine sa fie: o cioara borata.
38
0
Traia si curata pamantul dar s-a bagat panarama aia care a fost bunicul exprincipelui Nicolae si i-a stricat planul.
32
2
Cand se vor trezi romanii, daca se vor trezi vreodata, vor fi minoritari in tara lor. Tiganii sunt o rasa lasa de oameni, stiu doar de frica, daca le dai peste bot, schelalaie si o iau la fuga. Inca nu e prea tarziu sa fim uniti si sa le dam la muie la cioroi!
68
0
daca mai traia cativa ani....
62
1
Nu au muncit niciodata cinstit in viata lor nici parintii nici bunicii lor. Numai furturi de portofele si talharii cu cutitele stiu. Au luat bataie in Vest fiecare din ei, trantiti pe jos si calcati pe capete... Niste nimicuri
57
1
interlop in sus, in jos, toate boraturile au devenit vedete nationale. ti-ai dracu cu gunoaiele voastre.
64
2
Va dati seama ce se intampla daca astia traiau in huzur si bogatii nejustificate pe vremea lui Ceausescu ? Nici nu vreau sa va spun, dar se intampla ceva, nu ca acum, sunt pe toate posturile de tv fara sa plateasca un leu la fisc.
60
4
barbut suna urat, este un joc de societate romanes
46
3
ce denumiri pompoase, clanuri , mai corect ar fi bande de tilhari
61
1
Marcel Vela: nu sunt clanuri interlope in Ro. Pian si Napy reprezinta cercetatori din institute de excelenta care dezbateau noaptea pe la ora 3, 3 si ceva,ca atunci lucreaza cercetatorii, ca sa descopere si sa testeze vaccinul pentru Covid19. Nu a fost o bataie intre cei doi ci, o eroare de comunicare in urma careia Pian a testat sabia lui Napy si pentru ca nu purta masca l-a intepat Covidu'19 care era bine ascutit! Deci a murit de covid! Vreau sa mai precizez ca cei doi cercetatori jucau barbut...premiul s-a reportat...
57
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218