REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cum arată viaţa de femeie singură a lui Adele: există distracţie după divorţ

Cum arată viaţa de femeie singură a lui Adele: există distracţie după divorţ

Replica API 16 august 2019 | 18:40 317

Adele

În aprilie şi-a anunţat divorţul de tatăl copilului ei, iar, în iunie, a făcut ultima postare pe contul ei de Instagram. Abia acum, în august, a revenit cântăreaţa în spaţiul online şi ne-a pus pe toţi la curent cu viaţa ei actuală. Ce a făcut vedeta toată vara asta?

După cum era de aşteptat, divorţul de Simon Konecki a avut un impact major asupra ei, însă Adele dă semne tot mai evidente că îşi revine după eşecul sentimental trăit recent. Pe 11 august, vedeta de 31 de ani a făcut public programul de voie pe care l-a avut încă de la începutul verii.

Cântăreaţa britanică a postat o serie de fotografii cu expediţii în aer liber pe care le-a făcut vara aceasta. Însoţită de prieteni, Adele s-a căţărat pe munţi, a făcut drumeţii şi s-a distrat de minune în jurul unor focuri de tabără. În alte fotografii, artista s-a amuzat teribil jucându-se cu pletele ei rebele sau strâmbându-se la camera de fotografiat.

Alte activităţi ale vedetei au inclus relaxarea pe o barcă şi scăldatul în apă. “Vara 2019” a denumit Adele o imagine care reprezintă la fix starea pe care o are în acest moment – se concentrează pe ea şi nevoile ei de recuperare după divorţul de tatăl lui Angelo (6).

Post-separarea de soţ, Adele şi-a propus să-şi petreacă timpul făcând tot felul de lucruri plăcute ei. “Vârsta de 31 de ani o voi petrece toată în beneficiul meu. Pentru prima dată într-un deceniu întreg, mă pregătesc să simt cu adevărat lumea din jurul meu şi să privesc în sus”, a dezvăluit ea la scurt timp după ce luase decizia de-a fi liberă.

“Fiţi buni cu voi înşivă, oameni buni, luaţi-o uşurel, lăsaţi telefoanele deoparte şi râdeţi din toată inima, profitaţi de toate oportunităţile oferite de viaţă!”, a continuat vedeta lecţia de viaţă învăţată pe propriul suflet.

“Să învăţaţi CU ADEVĂRAT să vă iubiţi pe voi înşivă, asta e cheia, eu mi-am dat seama că asta e mai mult decât suficient”, a conchis Adele.

okmagazine.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614