REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cum au fentat doi turiști plata parcării în Mamaia, zona Summerland!

Cum au fentat doi turiști plata parcării în Mamaia, zona Summerland!

Replica API 29 iulie 2022 | 12:40 2824

Doi turiști au demontat plăcuțele de înmatriculare ale mașinilor pentru a nu plăti parcarea. La data de 28.07.2022, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au depistat în Stațiunea Mamaia, în zona Summerland, două autoturisme care aveau demontate plăcuțele de înmatriculare. Acestea erau staționate într-o parcare publică, sistematizată, marcată corespunzător și cu panouri informative pentru achitarea taxei de parcare.

Cei doi turiști veniți în vacanță în stațiunea Mamaia s-au gândit că aceasta este cea mai bună modalitate de a economisi niște bani, neachitănd taxa de parcare. Dar cum nu au vrut să primească nici amendă pentru acest lucru și-au scos numerele de înmatriculare. Din nefericire pentru ei, însă, polițiștii locali au procedat la identificarea acestora și i-au sancționat contraventional cu suma de 500 lei, fiecare, pentru încălcarea prevederilor H.C.L nr.123/2021. Pentru unul dintre contravenienți s-a dispus și măsura ridicării și transportării autovehiculului în parcul auto al municipalității situat pe strada Caraiman, nr.1.

Așadar, conducătorul auto a fost nevoit să scoată mai mulți bani din buzunar: tarif ridicare mașini - 450 de lei, tarif transport mașini - 120 de lei, tarif depozitare mașini/zi - 60 de lei.

Celălalt conducător auto s-a prezentat la mașină, fapt pentru care nu s-a mai dispus măsura complementară de ridicare.

Pentru ca astfel de incidente să nu strice vacanța nimănui, vă rugăm să efectuați plata parcării!

Ocuparea unui loc de parcare în parcările cu plata cu tarif orar fără achitarea taxei de parcare sau după expirarea perioadei pentru care a fost făcută plata constituie contravenție și se sancționează conform actelor normative în vigoare.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Machidonii nu platesc niciodata parcarea...
0
0
soferu cu CUT trebuie batut bine de tot.sa refuze sa mai vina la munca. odata cu el si latraii de gardieni publici care vezi sanchi cica s politisti ei. toata familia lor de ciorbari fomisti nu are 12 clase ftvnrasa in gat. SA CERETI BANI PE PARCARI CAND CONSTRUITI FTVMM voastre de f3cale umane.
0
0
E p****i amandoi, trebuia sa comande de pe ali numere false, de ro de LA, de ce vrei, si pmc o lua sus...
1
0
pt aia de le maraie intestinele si tot se plang ca nu e valoare si talent la Mamaia... mai acestia, in Mamaia vin cei mai smecheri oameni de afaceri din vest, suntem renumiti ca raiul fitzelor adevarate, cu Saint Tropez si cu Monaco - dar acolo chiar tre sa fii bazat. Lasati voi Mamaia ca nu e vorba aici de ghenele de 3 stele la care va duceti voi consoartele flamande. Iar cat despre aia care ii critica pe cei doi... nici sa sarutati in rozeta patronul pana imbatraniti si nu va luati asa masini, ruptilor.
0
0
Cezara asta de mai jos mai are frati oare pe acasa ca p*****a pwla a avut ma sa la kur
1
0
Siugu sunt cingilhinei de buzau
1
0
Inventivitatea ruptilor in cur, nu cunoaste limite.
2
0
cit de prst sa fii ca sa te duci in mamaia?
2
1
esti bolnava rau::::
1
0
Majoritatea n-ati mai pus piciorul in Mamaia de cand cu taxa de parcare a Chitacului. Cand e vorba sa moara capra vecinului, vad ca va inghesuiti. Va meritati soarta. In curand Chitac si Feliciu o sa va numeroteze si aleile din spatele blocurilor ca parcare publica. Sa va vad la primavara.
1
3
De la Cogealac puteau sa vina si pe jos...
3
0
OK, solutia este ca vehiculele fara numere de inmatriculare sa fie confiscate pe loc de catre statul roman. Gata, candidez la prezidentialele din 2024. Imi voi face campanie in jurul acestei idei, pentru ca este GENIALA!
16
0
Un amarat face pe dracu in patru si plateste tot ce are de platit! Astia care au putina stare materiala sunt si cocalari si zgarcomani! Pe jegosii astia doi i-as linisti de tot prin trimiterea cotetzelor la tocat! Cezara, stai joi, esti mai cretina decat permite legea!
5
0
p***t gramada bine ca ai bani de bmw si n-ai de parcare, fomistule
0
0
sai dea in judecata, ca nu aveau voie sa ridice masini neidentificate
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108