REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cum au fost DISTRUSE mai multe maşini la Cernavodă: UN ŞOFER BĂUT A FĂCUT PRĂPĂD!

Cum au fost DISTRUSE mai multe maşini la Cernavodă: UN ŞOFER BĂUT A FĂCUT PRĂPĂD!

Replica API 21 septembrie 2017 | 21:27 322

Șoferul care a produs teribilul accident rutier din Cernavodă, în urma căruia mai multe mașini s-au făcut praf, se afla sub influența băuturilor alcoolice. Este vorba despre Sergiu Gabriel Ghiovșenian, în vârstă de 24 de ani, din Cernavodă. Potrivit martorilor, acesta rula cu un Audi, cu viteză. A pierdut controlul direcției de mers și a luat la rând alte autoturisme. Polițiștii rutieri au declanțat o anchetă.

Accident rutier spectaculos, marţi seara, 19 septembrie, pe străzile din Cernavodă! Două maşini au intrat în coliziune, în zona liceului din oraş. În urma impactului, au fost avariate şi alte autoturisme. Conform unor tineri din Cernavodă, un Audi A8 şi o Dacia Solenza şi-ar fi testat forţele pe şosea ("liniuţe"), moment în care situaţia a fost scăpată de sub control!

De partea cealaltă, există și persoane care susțin că nu a fost vorba de așa ceva și că Dacia se afla parcată pe trotuar, iar vinovat ar fi șoferul din Audi, care rula cu viteză, pierzând controlul direcției de mers. Mai exact, potrivit anchetatorilor, la data de 19.09.2017, ora 22.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au fost sesizați despre producerea unei tamponări soldate cu avarierea unui număr de 5 autoturisme în orașul Cernavodă.

Ajunși la fața locului, polițiștii l-au identificat pe numitul G.S.G. (Sergiu Gabriel Ghiovșenian, potrivit informațiilor noastre), în vârstă de 24 de ani, din Cernavodă, care se face vinovat de producerea evenimentului rutier și care ar fi condus un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice (0,80 mg/l alcool în aer pur expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E taticul vostru, dimpreuna cu tacsu... n-aveti sanse voi sa-l saltati pe el, e prea smeker pt cernavoda sau pt Romania...hai pa, ura si la gara
1
2
Mai bine ne scrieti situatia lui Costy Lefter...A iesit dupa aproximativ o luna din spital si il doare la basca.Cu alcool, droguri pe trecere de pietoni si cu o persoana mutiltata...este ok...Daca era altul era in C.R.A.P Constanta...
11
0
Bai tampitilor,solenza era pe trotuar de cateva luni bune,proprietarul a decedat acum 2 luni dd ce bateti campii???de vina este nemernicul de tigan jegos betiv si drogat care a nenorocit atatea masini!!!rusine traim intr un oras plin de drogati si pesti,tigani nenorociti
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614