REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cum au spart trei indivizi o casă în Ovidiu: s-au întors la locul faptei şi au ameninţat proprietarii!

Cum au spart trei indivizi o casă în Ovidiu: s-au întors la locul faptei şi au ameninţat proprietarii!

Replica API 11 martie 2015 | 00:00 220

Între infractori, şi un minor

Între infractori, şi un minor

Trei indivizi, între care unul minor, au pus la cale o spargere care s-a dovedit a fi de pomină. Şi-au împărţit atribuţiile, au furat mai multe bunuri, dar s-au întors la locul faptei, fiind surprinşi de proprietari, pe care i-au ameninţat cu o bâtă din lemn. Menţionăm că indivizii mergeau la furat cu un Passat înmatriculat în Bulgaria.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 8 spre 9.03.2015, inculpaţii au pătruns în curtea unei locuinţe din Ovidiu, sat Culmea, unde inculpatul minor Mihăiţă Alexandru Balaş a rămas să asigure paza locului faptei, iar inculpaţii Adrian Roşu şi George Lopătaru au pătruns în locuinţă de unde au sustras două boxe audio, o staţie de amplificare audio şi un cuptor cu microunde, după care au părăsit locul faptei cu autoturismul marca Volkswagen Passat cu numărul de înmatriculare DH-548-PX ce aparţinea inculpatului George Lopătaru.

Însă, din motive necunoscute, cei trei inculpaţi s-au întors la locul faptei, unde, între timp s-a întors persoana vătămată, împreună cu ceilalţi membri ai familiei, fiind surprinşi de către aceştia, iar pentru a se sustrage şi a păstra bunurile, inculpaţii au ameninţat-o pe persoana vătămată cu acte de violenţă, folosind în acest scop o bâtă din lemn de aproximativ 60 cm lungime, pe care anterior o folosiseră la forţarea uşii de acces în locuinţă.

Astfel, la data de 10.03.2015, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de cei doi inculpaţi majori, cercetaţi în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată şi faţă de inculpatul minor, cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la tâlhărie calificată. Menţionăm şi faptul că George Lopătaru este recidivist.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218