REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cum bat clopotele la Tulcea? CU PUTERE!

Cum bat clopotele la Tulcea? CU PUTERE!

Replica API 12 noiembrie 2018 | 01:23 474

Moment istoric la Tulcea, după cum a subliniat și primarul municipiului, Constantin Hogea. Vineri, 9 noiembrie a.c., au fost sfințite și instalate noile clopote ale Catedralei „Sfântul Nicolae”.

„Prin eforturile neobosite ale Episcopiei Tulcii și cu sprijinul modest al Primăriei Municipiului Tulcea, au fost sfințite și instalate noile clopote ale Catedralei Sfântul Nicolae.

Cele două clopote, realizate din fondurile Bisericii Ortodoxe Române, sunt dedicate aniversării celor două momente foarte importante pentru dobrogeni, aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire și a 140 de ani de la unirea Dobrogei cu Țara Mamă.

Un astfel de eveniment are loc o dată la trei – patru generații, instalarea vechilor clopote având loc în anul 1889, astfel că ne considerăm norocoși să fim martorii unui asemenea moment de reafirmare a credinței străbune, în străvechea noastră Dobroge. Mulțumim Episcopiei Tulcii pentru impresionantul cadou oferit tulcenilor. Dumnezeu să ocrotească Dobrogea! Dumnezeu să ocrotească România!”, a afirmat primarul Constantin Hogea.

F.B.

Sursă foto: Constantin Hogea, Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Clopotele vechi aveau uzura ori nu scoteau fa diez,si bemol?
0
0
Mars la fotbalul si filmele voastre. Maimute evoluate ce sunteti! Stiti ce natie nu are Biserica? Voi, tiganii.
0
1
La cacaturi de astea suntem primii dar la ceva util......n-ai sa vezi!
1
1
Fiece judet cu episcopia lui, ce mama dracului sa fie democratia crdulilor
1
1
Cum bat clopotele la Tulcea ? Cu PUTEREa .
4
0
sa vad ca exista si episcopia tulcei eu aveam impresia gresita ca tiganul asta de spagoveanu,lingurar de suceava fiind episcop de dobrogea este bastan si peste popartarii din tulcea,mare greseala deci alea 400 de biserici si manastiri le-a ridicat hotul de lingurar numai in constanta
3
1
Clopote de adunat prostimea prostita de pampalaii puturosi si burduhosi Credinta strabuna are e aia ca tzara e plina de secte
6
1
Cine e dj clopotar? Ala stantat pe clopot e ultrafericitu? Biserica ajunge o companie pe persoana fizica.Bravo mesteri mari sa traiti din pensiile babelor.Asta inseamna sa fii popa.
4
1
episcopia tulcii?
3
1
Si daca tot aveati bani ,nu puteatisa dati la un spital sau sa cumparat voi pentru un spital ceva , orice nu era o urgenta asa mare clopotele ,,,,,
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367