9.4° Constanța Joi, 6 Oct. 2022
Anul XX Nr. 6144
9.4° Constanța Joi, 6 Octombrie 2022 Anul XX Nr. 6144

Cum comentează liberalii demisia premierului

Replica API 5 noiembrie 2015 94

Gheorghe Dragomir

Demisia lui Victor Ponta a suscitat declaraţiile liberalilor, chiar dacă oamenii ieşiţi în stradă la proteste au scandat lozinci împotriva tuturor partidelor şi a politicienilor actuali, în general. Deputatul Gheorghe Dragomir, co-preşedintele PNL Constanţaa reacţionat: „Demisia lui Ponta, de mult aşteptată şi foarte târziu sosită, în urma protestelor din Bucureşti, şi nu după tragedia din club. Nu a fost o demisie de onoare, ci una de frică faţă de oamenii din stradă.

Am revăzut acum acelaşi scenariu de acum un an de zile, când Ponta şi-a recunoscut înfrângerea la prezidenţiale abia după ce oamenii au ieşit în stradă. În acest moment, alegerile anticipate reprezintă cea mai potrivită soluţie pentru clasa politică din România, pentru că poate duce la resetarea întregului sistem. Dacă ai alţi reprezentanţi în Parlament, aceştia vor avea mai mult discernământ şi bun simţ în relaţia cu oamenii care i-au ales”.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

La rândul său, deputatul PNL Mihai Lupu a declart: „Demisia lui Victor Ponta e tardivă, după cât rău a produs României. Şi a venit doar sub presiunea străzii, nu pentru c-ar fi el conştient de ceva. Un demers până la urmă normal, chiar dacă vine în ceasul al 13-lea, în orice ţară din lumea asta. Politicienii şi Parlamentul sunt compromişi acum şi ar fi foarte bine să fie alegeri anticipate. Dar nu ştiu în ce măsură ar putea fi schimbat radical întregul sistem, ţinând cont de câtă a rezistenţă a dovedit până acum”.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Prima pagina

LOTO

6/49
36629102023
5/49
261840203229
joker
2531937347