REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

CUM COMENTEAZĂ Nicuşor Constantinescu ducerea sa la DNA: "E abuz ce mi se întâmplă! Am fost tratat ca un animal" - VIDEO

CUM COMENTEAZĂ Nicuşor Constantinescu ducerea sa la DNA: "E abuz ce mi se întâmplă! Am fost tratat ca un animal" - VIDEO

Replica API 15 ianuarie 2014 | 00:00 212

A început urmărirea penală; procurorii au calculat un prejudiciu de peste 5 milioane de euro

A început urmărirea penală; procurorii au calculat un prejudiciu de peste 5 milioane de euro

Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a fost dus la audieri la Direcţia Naţională Anticorupţie. El a fost dus de poliţişti, care au pus în aplicare un mandat de aducere, având în vedere că preşedintele CJC nu s-a prezentat la audieri când a fost invitat. Acest lucru a creat agitaţie în faţa Consiliului Judeţean Constanţa, de acolo de unde a fost preluat preşedintele CJC. El a declarat, la ieşirea din DNA: "E o răfuială politică, DNA e o poliţie politică a lui Băsescu".

"Am fost acuzat că am votat programele Consiliului Judeţean cu care USL a câştigat alegerile , sunt învinuit de abuz în serviciu", a mai spus Constantinescu. "M-au luat cu japca doar să îmi aducă la cunoştinţă. Facem lupte greco-romane şi circ când puteau să vină cu mandat, veneam cu avocatul frumos... Mi-au spus că Curtea de Conturi a anunţat DNA. Acum mă duc să le fac plângere", a mai spus Constantinescu. Întrebat la ce programe se referă procurorii DNA în acuzaţiile de abuz, Constantinescu a spus: "Mai multe programe, printre care şi ăla cu plantarea, ceva cu forestier...".

"Ce căutau şi ăia (procurorii DNA - n.r.) de la Bucureşti? Nu înţeleg, constănţenii sunt incompetenţi? Am zis că e poliţie politică", a mai spus Constantinescu. "E abuz ce mi se întâmplă De aia nu merge bine în România. Sunt vreo 4-5 dosare: de împădurire, a Dobrogei, Spitalul Judeţean etc... De programele CJCdin 2009 şi până acum. Am fost tratat ca un animal. Toţi din DNA ar trebui daţi afară", a adăugat Constantinescu. Preşedintele CJC a spus că nu este exclus să fie adus la DNA şi primarul Radu Mazăre: "Cred că şi primarul riscă să fie adus, dacă pe mine m-au luat ca pe ultimul infractor. Mi-au rupt hainele de pe mine, să le dea Dumnezeu după sufletul lor".

Citeşte şi:

LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102