REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cum comentează Ponta anunţul lui Maior privind DEMISIA

Cum comentează Ponta anunţul lui Maior privind DEMISIA

Replica API 4 octombrie 2014 | 00:22 189

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, în contextul în care șeful Serviciului Român de Informații (SRI), George Maior, a anunțat că va demisiona după alegerile prezidențiale, că nu crede că acesta "o să fie șomer", arătând că va discuta despre posibilitatea numirii sale în funcția de premier la momentul potrivit, notează mediafax.ro.

"Eu cred că domnul Maior, despre care sigur că vorbesc cu oarecare doză de subiectivitate pentru că ne știm foarte bine și avem o relație foarte bună personală, dar dincolo de această parte strict subiectivă, cred că domnul Maior și ca senator înainte și din momentul în care a devenit director al SRI a reprezentat un echilibru și un prestigiu pentru SRI foarte important pentru România, în ansamblu. Știu că este foarte apreciat, mult mai apreciat decât președintele țării de exemplu, la Washington, la Bruxelles, la Berlin, în relațiile cu partenerii noștri strategici și nu pot decât să spun că a fost, ca și domnul Meleșcanu, ca și domnul Ungureanu, atunci când a fost director al SIE, și a îndeplinit foarte bine o sarcină dificilă. În rest, ce va fi după alegeri, eu cred că la pregătirea pe care o are și la experiența pe care deja a dobândit-o, nu o să fie șomer — așa cred eu. Despre posibilitatea ca Maior să devină premier o să discutăm la momentul potrivit", a afirmat premierul într-o vizită de lucru pe DN 66.

Directorul Serviciului Român de Informații (SRI), George Cristian Maior, a declarat vineri la Timișoara că după alegerile prezidențiale își va prezenta demisia din funcție noului președinte, considerând că este normal acest lucru și precizând că niciodată nu i s-a propus să fie prim-ministru.

"Din punctul meu de vedere, voi merge către acest nou președinte, îmi voi prezenta demisia și rămâne la latitudinea lui să aprecieze dacă activitatea mea în fruntea acestui serviciu a fost potrivită și să continue sau să ia o altă decizie. Nu am nicio problemă din acest punct de vedere", a afirmat George Maior.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367