REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° ConstanÈ›a Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cum comentează Ponta scenariul ruperii Coaliţiei PSD-ALDE

Cum comentează Ponta scenariul ruperii Coaliţiei PSD-ALDE

Replica API 26 mai 2018 | 00:57 365

Fostul prim-ministru Victor Ponta a declarat joi, la RFI, că în PSD există o "nemulţumire uriaşă" legată de modul în care Liviu Dragnea conduce acest partid şi nu exclude posibilitatea ruperii coaliţiei PSD-ALDE, aflată la guvernare.

"Este posibil acest scenariu. Sper să se şi întâmple, pentru binele României şi al democraţiei", a afirmat Victor Ponta, potrivit Agerpres.

El a susţinut, printre altele, că nemulţumirile din interiorul PSD sunt legate, în principal, de impunerea Vioricăi Dăncilă în fruntea Guvernului.

"Este o nemulţumire uriaşă pentru modul de conducere şi pentru impunerea doamnei Dăncilă, în special, atât ca prim-ministru, cât şi ca preşedinte executiv al PSD, impunerea unor alţi oameni care sunt loiali doar grupului de la Teleorman. (...) Doamna Dăncilă, ca persoană, este, categoric, cel mai slab pregătit premier din ultimii 28 de ani iar guvernul său este un guvern de oameni care nu fac altceva decât să încerce, cu greu, să aplice nişte dispoziţii, nişte ordine ale domnului Dragnea sau ale domnului Vâlcov, care nu au nicio legătură cu realitatea", a apreciat Ponta.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Slugoi esi ponta.esti un rahat ca toti cacaciosi
0
0
Ponta a fost un sobolan fricos manipulat de Johannis si asa a ramas si acum. Impreuna cu Orban omul de casa a lui Johannis incearca sa darame Guvernul si sa instaleze altul condus de Orban. Imi este scarba de cele trei personaje din politica romaneasca.
1
0
Iccj sa nu mai lungeasca agonia lui Dragnea si sa spuna odata daca-i laie sau balaie.Altfel batem pasul pe loc si ne ducem de rapa cu totul.
0
2
PSD in forma actuala sacrifica Romania pentru Dragnea. Dancila este doar o alta sinistra manevrata de Dragnea, care a fost genial in tragerea sforilor, insa acum a fost identificat. Poate avem si noi un sistem imunitar care sa intervina. Poate chiar din PSD, mai stii?
6
1
Da, presedintele Traian este cel mai bun.
7
6
Singura solutie este sa votati miscarea populara si pe presedintele Traian
6
6
Cele mai josnice, mizerabile atuuri ale uni individ e sa fii tradator si turnator. Acestia , ex. Ponta si altii de teapa lui sant ratati pt. toata viata. Cine sa-i voteze, poate cativa rataciti.
4
7
Viorica Dancila este o autoflagelare pentru PSD. Au impins prostia in stare pura la vedere. Chiar si pensionarii autisti stramba din nas cand aud ce premier ne reprezinta. Sper sa guverneze cat mai mult vaca pentru sanatatea pe termen lung a Romaniei. Dusul rece pe care il traim nu se uita.
13
2
Da, sunt nemultumiri in interiorul PSD, legate de impunerea Vioricai Dancila ca premier.... Si nu numai !
9
2
Mai Pontica ne-am cam saturat de tine si de actele de vitejie pe care le faci acum. Unde ti-a fost mintea cand ai demisionat ca un las in 2015?
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920