REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cum era îmbrăcată Monica Gabor la prima întâlnire cu Irinel. Gestul uimitor făcut de Columbeanu

Cum era îmbrăcată Monica Gabor la prima întâlnire cu Irinel. Gestul uimitor făcut de Columbeanu

Replica API 28 ianuarie 2022 | 00:00 1226

Irinel Columbeanu face dezvăluiri despre întâmplări din viața sa: cum a decurs prima întâlnire cu Monica Gabor și cum a ajuns chiar în acea seară în vila de la Izvorani.

Monica Gabor, alături de Irinel Columbeanu

Cândva milionar în euro, Irinel Columbeanu a ajuns un om de rând, însă care a reușit să se schimbe total din punct de vedere emoțional. A înțeles că banii sunt și nu sunt, iar cele mai importante lucruri sunt iubirea și familia. Acum, el stă singur în București, după ce a pierdut averea, casa de la Izvorani, iar Irina a plecat la mama sa în America.

Irinel Columbeanu a lansat cartea „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, cu care a făcut furori prin dezvăluirile făcute, iar acum urmează să publice ce-a de doua carte - ”Apofenia”, care va conține detalii senzaționale din viața cu Monica Gabor.

Fostul om de afaceri a mărturisit în cartea sa despre cum a decurs prima întâlnire cu fosta soție, care a fost primul lucru pe care l-a făcut când a văzut-o, dar și cum a reușit să o aducă fix în acea zi în vila de la Izvorani.

„Chiar când Ili își strângea lucrurile ca să plece, Matei intră brusc în biroul lui cu Monica și cu o fată îmbrăcată în blugi și cu o bluză mulată, verde. Era înaltă, brunet-șatenă, cu mâini și picioare lungi, cu ochi mari, negri și buze cărnoase, roșii. Era nemachiată și parcă un pic jenată. Ili se ridică de la birou și se îndreptă spre ea cu mâna întinsă”, povestește Irinel Columbeanu, scrie impact.ro, citat de click.ro.

În vârstă de 64 de ani, Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din România. Averea sa a fost estimată la 60 de milioane de euro în anul 2006, 150 de milioane euro în 2007. Tatăl său, Ion Columbeanu, a făcut parte din regimul comunist, din urma căruia a reușit să facă mulți bani.

Irinel a devenit cunoscut după ce a fost implicat într-un dosar de prostituție, în 2005, când frecventa clubul "Sexy Club", unde patronul Constantin Constantin obliga dansatoarele să se prostitueze, iar amicii săi să se bucure de plăcerile carnale gratis. Unul dintr aceștia era Irinel Columbeanu, numit și „Alcatel”.

Mai târziu, viața mondenă l-a urmărit, s-a cuplat cu Romanița Iovan, Ana Lesko și fotomodelul Monica Gabor cu care s-a căsătorit și cu care are o fetiță - Irina Columbeanu. În anul 2011 Monica și Irinel Columbeanu au divorțat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce trebuie sa stim noi viata unei boarfe ordinare ?
9
0
Monica, un gunoi din Moldova ca toate moldovencele care cauta sloboz
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218