REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cum evadează magnații din pandemie: Cofondatorul Google și-ar fi cumpărat o insulă

Cum evadează magnații din pandemie: Cofondatorul Google și-ar fi cumpărat o insulă

Replica API 24 iulie 2021 | 14:33 820

Cofondatorul Google Larry Page a apărut foarte rar, spre deloc, în presă în ultimele 12 luni. La începutul acestui an, în Fiji au început să circule zvonuri potrivit cărora Page ar fi cumpărat cel puțin o insulă din arhipelagul Mamanuca din această țară, potrivit stiripesurse.ro

Fiji a fost mult timp un refugiu popular pentru cei bogați și celebri. Prințul Harry și Meghan Markle au fost văzuți acolo, iar Mel Gibson deține insula Mago din Fiji.

Restricțiile de călătorie COVID-19 au afectat economia Fiji, astfel că guvernul a relaxat unele reguli de acces pentru persoanele bogate pentru a încerca să atragă mai multe cheltuieli și investiții.

„Superiahturile sunt primite cu brațele deschise. Procedurile de acces sunt mult mai ușoare. În schimb, pentru bărcile cu vele nu este atât de facil”, a spus marinarul Lorenzo Cipriani într-o postare de blog publicată pe 4 august 2020.

„Guvernul promovează o companie de întâmpinare pentru cei care sunt foarte bogați și au bani de cheltuit. Așa că așteaptă sosirea a sute de iahturi de lux”, a adăugat acesta în postarea sa de pe blog.

„De exemplu, unul dintre bogați este Larry Page, confondatorul Google, care a cumpărat insula Namotu. A ajuns acolo cu un avion privat și a petrecut trei luni împreună cu angajații săi”, a mai spus Cipriani. „Cât timp sunt aici, unii dintre furnizorii locali vor lucra exclusiv pentru ei, evadații din pandemie care au aterizat în paradis”.

Larry Page a fost văzut împreună cu soția sa, Lucinda Southworth, făcând surf pe unele dintre insule, a spus una dintre sursele Business Insider.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sper sa se duca la puscarie si el si Punjabi si Dorsey plus Bezos sa-i priveasca cum se prajesc pe scaune pe Sch wab Ga t es si S oros
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102