REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.2° Constanța Sâm., 13 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6789
33.2° Constanța Sâmbătă, 13 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6789
 

Cum explică Administrația Prezidențială bijuteriile de 12.000 de euro purtate de Carmen Iohannis

Cum explică Administrația Prezidențială bijuteriile de 12.000 de euro purtate de Carmen Iohannis

Andreea VREJOIU 6 iunie 2023 | 08:09 931

Administrația Prezidențială a reacționat, luni, după informațiile că Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a purtat bijuterii de 12.000 de euro la un eveniment în Germania, unde îl însoțea pe președinte. Conform acesteia, bijuteriile au fost purtate de Carmen Iohannis doar cu ocazia evenimentului pentru a „promova” creatorii români, iar ele „au fost returnate creatorului la revenirea în țară”.

Cum explica Administratia Prezidentiala bijuteriile de 12.000 de euro purtate de Carmen Iohannis

„Prima Doamnă, Carmen Iohannis, promovează creatorii români cu ocazia evenimentelor publice la care participă, atât interne, cât și externe.

La ceremoniile publice care au avut loc la finalul săptămânii trecute în Republica Federală Germania, Prima Doamnă a purtat bijuterii ale unui creator român, inspirate din opera lui Constantin Brâncuși, acesta fiind și motivul utilizării acestora.

Bijuteriile au fost returnate creatorului la revenirea în țară, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată și cu ținutele vestimentare purtate de Prima Doamnă. Nu a existat niciun contract care să implice câștiguri financiare în urma promovării bijuteriilor respective”, a transmis Administrația Prezidențială, luni.

Eveniment în Germania

Bijuteriile în valoare de 12.000 de euro au fost purtate de prima doamna la un eveniment din Germania, la care a participat alături de președintele României.

Ulterior, casa de bijuterii a postat pe paginile rețelelor sociale mai multe poze în care Carmen Iohannis apare purtând cele două bijuterii din aur alb cu diamante.

„Suntem mândri să creăm piese atemporale care onorează și celebrează frumusețea și individualitatea unică a celor care le poartă” - este mesajul care însoțește imaginile cu Prima Doamnă.

Evenimentul în cauză a avut loc în data de 3 iunie - președintele Klaus Iohannis și soția au participat la o întâlnire cu primarul din orașul german Duesseldorf, Stephan Kaller, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar daca nu sesizau oamenii, prima tuta a tarii venea cu vreo justificare? nu, tacea ca moarta. promovarea asta e praf in ochi pentru fraierii care o cred pe tradatoarea asta
0
0
Numai ca momentul, in care colegii dnei sunt in greva din cauza salariilor de mizerie si altii din alte domenii si-au anuntat aceleasi intentii si tara, in care peste jumatate din populatie supravietuieste cu greu de multi ani si inca mult mai greu la inflatia de 2 cifre facuta de guvern in ultimii ani nu au fost bine alese si sugereaza indiferenta, sfidare si chiar jignire ar putea spune multi; creatorii romani de grija carora nu mai poate prima doamna ar face bine sa se promoveze si singuri eventual cu ajutorul unor vedete ptr ca avem destule
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
43742103017
5/49
2224208296
joker
564213191