REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Cum explică Decebal Făgădău scrisorile trimise constănțenilor

Cum explică Decebal Făgădău scrisorile trimise constănțenilor

Replica API 9 martie 2017 | 00:22 367

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a inaugurat miercuri, 8 martie a.c., un nou Club al pensionarilor. Noul spațiu destinat petrecerii timpului liber de către pensionarii constănțeni are o suprafață de aproximativ 200 mp. și este situat pe strada Zorelelor, nr.69bis. Primarul a oferit doamnelor câte un mărțișor și o floare, iar acestea au fost foarte bucuroase. „Este un moment important și am vrut să profit de faptul că mă voi întâlni cu dumneavoastră în cartierul Faleză Nord pentru că știu că de mult seniorii din această zonă își doreau un club în care să se întâlnească. Întâlnirea este cu atât mai plăcută cu cât facem inaugurarea de ziua femeii. Urez tuturor doamnelor un călduros La mulți ani și o primăvară senină. Pentru mine motorul cel mai important îl reprezintă familia, ori în familie știu că femeile au rolul cel mai important”, a declarat primarul.

Iată ce spune Decebal Făgădau despre scrisorile trimise constănțenilor

Primarul Constanţei a trimis la început de an constănţenilor câte o scrisoare prin intermediul căreia prezintă realizările anului precedent şi face o expunere a proiectelor anului în curs. Cum imediat au apărut speculații că a făcut acest lucru pe modelul vechiul primar, Radu Mazăre, Făgădau a explicat despre ce este vorba. „Eu sunt obligat prin lege să transmit constănțenilor o scrisoare prin care să le prezint ce s-a întâmplat în anul încheiat și ce îi așteaptă în anul următor. În momentul de față suntem în deplină legalitate și este o obligativitate a primarului de a se adresa cetățenilor, iar acesteiscrisori să îi fie atașat și formularul de plată. Ce am făcut în plus față de scrisorile anterioare am făcut un rezumat succint a ceea ce s-a întâmplat în 2016. S-au întâmplat mult mai multe lucruri decât am putut scrie în scrisoare. De asemenea, în anul 2017 am încercat să punctez doar liniile mari pentru că orașul este în continuă dezvoltare și fie că vorbim despre investiții în educație, în infrastructură, fie că vorbim despre programul RESPECT, sau despre Cazino ori Sala Polivalentă, constănțenii trebuie să știe că toate aceste lucruri se vor întampla începând cu anul acesta”, a afirmat primarul. În ceea ce privește asocierea cu scrisorile trimise de vechiul edil, primarul a ținut să puncteze că nu există așa ceva. „Nu există model al unui primar sau altuia. Este vorba despre respectarea legii. Anul trecut am avut și control. AEP a verificat și a constatat că ne aflăm în deplină egalitate. Din contră, dacă nu trimiteam aceste scrisori încălcam legea”, a mai adăugat edilul.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
despre banii pe care pensionarii trb sa ii dea ca au mancat la cantina saracilor de ce nu da explicatii???
0
0
Fagadau guverneaza pentru votantii lui: pensionari, pomanagii, tigani, cersetori, corupti, mafioti. Restul la cacat, la munca sa aibe pe cine sa paraziteze.
3
0
Ba cacatule cartierul abator a ajuns ferentari de constanta,drumuri sparte trotuare sparte mizerie sobolani tigani la furat boschetari onanisti politie care ia spaga pe fata la posta de la bisnitari ghene de gunoi infecte parculete pentru copii distruse periculoase si jegoase caini vagabonzi care musca tot ce prind parcari facute in gradinile blocului MA cac pe tine ca la noi arata ca in ferentari!!!!! Traim ca soboloanii
5
0
fata de anul precedent de ce nu ne-a explicat-o. unul ca Gogu scriptologul priveste altfel viata. El nu are parinti si bunici. Este facut din laba si aruncat direct in club si strada. Vai de mama voastra specimene de animale antisociale
1
4
Esti o rusine pentru constanteni.PENTRU COPII CE FACI PENTRU TINERI .ASISTULE ASTA ESTI FAGADAU TII TOTI TIGANII IN SPATE .RUSINE
9
2
Asta e numarul strazilor din Constanta mai fagadau? Ai uitat sa scrii asta in scrisorile alea...jeg
6
2
F. bine, respect pt batranii nostrii si sprijin. Bine ca nu l-a laut cu el si pe cretinul de Babu. Unnesimtit mai mare camakidonul asta nu exista, e si prost si fudul. Adica un cacat!
4
2
Cu planul de urbanism cum sta ? A facut "praf" orasul , bd. Mamaia e de tot rasul , blocuri langa cocioabe...
10
2
este si mocangiul ala de tincu cristiinpoza, ce cacat cauta papagalul ala acolo. nu stie decat sa se alude cu masinile cumparate din banu lu socrasu, si pe unde a fost in concediu cu el. un fraier analfabet si manglitor.
6
5
iarasi cluburi de bosorogi?colcaie de pesedisti si comunisti veniti la mokangeala ,beau cite 10 cafele moka si pe urma cica sunt bolnavi .ati distrus tara asta pomanagiilor ca nu intelegeti ca tot voi si copii vostri platesc pomenile astea .bani veniti din pix nu exista poate doar la tataroaica aia de servil
23
2
Auzi ca "s-a intamplat" si ce "ne asteapta" anul asta. Dati-l la scoala pe analfabetul asta de primar.Nici nu stie sa lege doua cuvinte.Idiot laudaros.
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369