REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Cum explică Tudose schimbările la legile justiţiei

Cum explică Tudose schimbările la legile justiţiei

Replica API 25 noiembrie 2017 | 02:06 429

Premierul Mihai Tudose a afirmat, joi seară, că trebuie făcute anumite schimbări în privința legilor justiției, precizând că nu există un stat civilizat și funcțional fără o justiție independentă, notează Agerpres.

Întrebat la Antena 3 care este poziția sa cu privire la necesitatea adoptării legilor justiției, Tudose a răspuns: "Cred că anumite schimbări trebuie efectuate. Vrem un stat puternic, vrem un stat în care acele puteri care creează statul — că e legislativ, că este executiv, că e puterea judecătorească — să-și facă treaba, niciuna să nu fie șefa celeilalte. Să nu fie abuzuri de nici o parte. Nici politicul să nu intervină în justiție — un dezastru—, dar nici justiția în politic, fiindcă e același dezastru. Au fost derapaje, de ambele părți, de toate părțile. Am avut și președinți care se băgau peste ambele puteri, celelalte două. Am avut toate situațiile posibile în România, toate combinațiile. Lucrurile trebuie să înceteze și eu cred că suntem în situația în care toată lumea își dorește ca aceste lucruri (...) să înceteze. Eu așa simt".

Șeful Executivului a atras atenția însă că justiția nu trebuie să fie "șefa" tuturor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in numele cui mortii ma-tii postezi ? ti-a marit pensia , si tu mananci cacat . Sa vina negulescu la tine sa te aresteze ca nu ai dat sa manance la caini .....adica nevinovat , sa vezi atunci cum judecai justitia . Dar nu e vorba de pensionar ci de un cacacios de postac pe o tuica mica la magarul tavalit .....
1
0
pentru, pentru pensionar , PENSIONARUL a facut scoala prin fata , NU CA ASTIA CARE AU doctorate la siguranta nationala cu teme precum EFECTUL RAZELOR DE LUNA ASUPRA GALOSILOR DE GUMA.Am vrut si eu sa iau titlul de doctor de la Oprea dar tema mea era legata de crestera productivitatii muncii si 0cuparea locurilor de munca de cei care in pietele din Constanta stiu un siongur cuvant TIGARI,TIGARI.
2
0
Moe la totii P S D si votantilor si pachetarilor sa ma cac pe voii
2
1
pensionarule tu stii sa tastezi comentarii pe net??? mosule ce tanar esti....
1
4
Dupa logica celor de mai jos,magistratii nu ar trebui sa raspunda pentru abuzurile lor.In regula,atunci sa se desfiinteze raspunderea medicilor,acel malpraxis,sa se interzica pedepsirea oricarui om care da buleli la locul de munca,nici politia sau jandarmeria sa nu fie luate la intrebari daca stalcesc in batai nevinovati. De ce doar procurorii sa poate nenoroci pe oricine fara raspundere? In traffic,regulile sa fie doar ca sfat,nu obligatorii,sa poti merge cum te taie capul,fara raspundere.
0
1
Exprimare de incult nu de prim ministru.Uite cine se afla la carma tarii, pai e normal s-o luam in deriva.O sa ne scufundam si ne ducem la fund precum Titanicul.
6
2
Multa mooie psd-ului si votantilor acestora!!!!!!!!
9
3
Fata mea cere pumni. Sunt prost ca dracu dar romanii sunt mult mai prosti, doar ma tolereaza.
10
2
Sa nu mai fim noi la bootooane si sa nu mai facem dosare la moment?.Pai atunci nici smenarii de procurori nu mai isi pot bate joc de oameni si sa i trimita la parnaie?.Nasol nu ne mai putem bate joc de sclavi in tara asta.
7
3
Ce muie de betivan
11
4
Oamenii astia trebuiesc neaparat opriti.Iordache,nicolicea si serban sunt doar niste unelte a celor doi tartori,dragnea si tariceanu.
17
4
Schimbari privind legile justitiei-- concret, in favoarea CIUMEI ROSII si in speta a doi penali ordinari, dovediti de altminteri, asta intelegeti voi justitie, sa acaparati tara, credeati ca pres dorneanu va v-a duce la infinit dorintele trasnite?, voi nu aveti nimic comun cu poporul, interesul personal, imbuibarea sunt tintele voastre. Sunteti multumiti , ca datorita voua, niste analfabeti cocotati pe cele mai inalte piscuri, primariile maresc impozitele si taxele ptr a-si putea pastra acele salarii pe care si le-au pus? Vi se pare corect sa bagi mana in buzunarul, si asa golit, al saracului
18
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369