REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cum face față Smiley izolării: „Încerc să respect recomandările oficialităților. Este o situație de criză care face parte din viața noastră!”

Cum face față Smiley izolării: „Încerc să respect recomandările oficialităților. Este o situație de criză care face parte din viața noastră!”

Replica API 28 martie 2020 | 00:00 1022

Smiley

Smiley a început anul în America, unde a avut o deplasare în scop profesional, a bifat și o vacanță alături de iubita lui, Gina Pistol, după care a revenit în țară mai devreme, din cauza pandemiei de coronavirus. Despre perioada de izolare, muzică și alte activități cu care își umple timpul, prezentatorul emisiunii “Românii au talent" de la PRO TV a vorbit într-un interviu, scrie libertatea.ro.

Reporter: Smiley, ai petrecut peste două luni în America, unde ai îmbinat utilul cu plăcutul. Povestește-mi despre proiectele la care ai lucrat acolo, alături de echipa HaHaHa Production.

Smiley: Am fost să facem muzică, a fost o perioadă foarte tare, la care visează orice om pasionat de asta. Am avut cu mine o parte dintre colegii de la HaHaHa Production, producători și compozitori în care cred mult, și asta făceam toată ziua: muzică. Am avut o grămadă de întâlniri importante cu oameni care atârnă greu în industria muzicală mondială, care lucrează și compun pentru artiști și trupe mari. Nu am fost la prima vizită în America, nici la prima întâlnire cu ei. Am mai lucrat împreună, au fost și ei prin tabere de creație în România, însă de fiecare dată parcă e și mai bine, pentru că deja ne cunoaștem. Știm cine la ce e cel mai bun, știm pe ce butoane să apăsăm. E altă lume acolo, altă deschidere, iar industria muzicală este uriașă, doar că și acolo totul pornește de la creativitate, inspirație, de la entuziasmul și bucuria cu care se face muzică.

Reporter: Ai luat în calcul să te stabilești acolo la un moment dat?

Smiley: Nu am luat în calcul să mă mut acolo de tot, pot face ceea ce îmi place ”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel Recomandări ”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel oriunde, pot fi acasă, în America sau în vârf de munte. Suntem norocoși, trăim vremuri în care granițele nu mai sunt niște obstacole, muzica se poate face oriunde și poate fi ascultată de oricine, indiferent de locul care îi este scris în buletin, cu ajutorul digitalizării. Cel mai important este să creadă lumea în valoarea compoziției și ea să ajungă la vocea cea mai potrivită.

Cirește mai mult pe: libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba smiley,ai fost,esti si veiramine un prost!asta e!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920