REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cum i-a convins IPS Teodosie pe magistraţii de la Înalta Curte să-l lase fără control judiciar

Cum i-a convins IPS Teodosie pe magistraţii de la Înalta Curte să-l lase fără control judiciar

Replica API 8 noiembrie 2017 | 00:17 312

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie Petrescu, le-a cerut marţi judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să-i fie ridicată măsura controlului judiciar, susţinând că aceasta este o povară pentru el. Și, rugăciunile înaltului prelat au fost ascultate, iar magistrații au respins contestația DNA, așa că Teodosie rămâne fără controlul judiciar. Decizia e definitivă, relatează stiripesurse.ro

"Vreau să fiu luat în seamă la egalitate cu ceilalţi inculpaţi din dosar. S-a spus că, având funcţie, aş putea avea un ascendent. Sunt pedepsit pentru funcţie? Am înţeles că trebuie menţinut controlul până la audieri, au fost audiaţi ceilalţi, au spus tot ce aveau de spus, nu mai înţeleg de ce să fiu menţinut sub control judiciar. Eu am cursuri în fiecare zi şi trebuie să le întrerup să merg la semnătură. Nu am cârtit, înţeleg că trebuie să mă supun legilor, aşa cum sunt orânduite. Vă rog să mă eliberaţi de această povară, nu doar eu o suport, ci şi cei care trebuie să primească o învăţătură de la mine", a spus arhiepiscopul în sala de judecată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De nu i-ar muri multi inainte ...
0
0
Un fost colaborator al securitatii va avea oficial in curtea Biserii dint-ro localitate saraca un cavou in curtea Bisericii sun locuitorii din Vadu ,com. Corbu ,astazi am aflat la hrmul Biserii din localitate ,deci ce sa inteleg !!!
0
2
Justitia si militia cele mai corupte sisteme din Romania.Intr o hotie sunt vinovati 5 si in puscarie ajung doar 4 ptr ca unul are pile cunostinte si relatii.Jos mafia din parchetele si dna !.
3
0
Pieiiiiiii Satana
1
1
asta ar trebuii sa stea in puscarie ca este dracul si nu preot
3
1
va dau cu aghiazma si scot draci din voi.
0
1
Bai nu va mai kkti pe voi . Susotiti pe la colturi ca a facut a dres, ca popii sunt hoti, spagari dar cand e de pupat moaste sunteti primii care pupati. Fara voi astia nu ar mai exista. Dar cand are o turma de prostii cum sa nu faca si sa dreaga !?! Asa ca lasati-o jos ca macane ! Bravo Teo !
4
2
lipsea spagoveanu de la scoala de hoti
8
0
Ce-i poate invata pe ceilalti un infractor ordinar...
6
1
Incredibil !! Ce justitie avem, cum e posibil?! Ce preda studentilor....minciuna ai hotie !? Vai de constanteni !
4
1
Ce de invaratura le mai da studentilor......
10
1
o rusine pt constanta ...
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367