REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CUM încearcă Petrică MIU să fenteze ANAF-ul, după ce și-a ÎNGROPAT FIRMA în DATORII!

CUM încearcă Petrică MIU să fenteze ANAF-ul, după ce și-a ÎNGROPAT FIRMA în DATORII!

Replica API 3 noiembrie 2020 | 00:00 6813

Pandemia și criza economică pare să-l fi lovit pe Petrică Miu, președintele PSD Cogealac. PSD-istul a demarat procedurile privind dizolvarea societății pe care o deține, SC Andval General SRL, ce are ca domeniu de activitate lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Numai că, ANAF se opune dizolvării.

SC Andval General SRL figurează în evidențele fiscale cu datorii, ANAF solicitând în instanță respingerea cererii de dizolvare pentru a proceda la lichidarea societății conform normelor prevăzute de Legea 85/2014. și repararea prejudiciului cauzat de către societate și asociați creditorilor. Pe 25 noiembrie, Tribunalul se va pronunța în acest caz.

Petrică Miu este fostul inspector general de la Inspectoratul Școlar Constanţa. Miu a mai controlat și SC Bav General Com SRL, însă și pe aceasta a băgat-o în faliment. Prin firmele sale, Miu a efectuat mai multe lucrări la unităţi şcolare din județ. Miu a câștigat, în trecut, din PNDL (Programul Național pentru Dezvoltare Locală), cinci contracte, numai cu Primăria Amzacea.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Il cunosc din perioada facultatii, este un tip cuminte, disciplinat, daca a facut greseli, au fost impuse, dar el este un om deosebit.
0
0
Daca ma enervati, va sug si pulile ! Trebiie sa intelegeti ca o zdreanta de om mai mare ca mine nu se egzista ! Paca si Gogi, vreau sa vi o sug, ma lasati ? Nu folosesc dintii, sa va spuna Stroie ! Sa mi raspundeti e mult de supt si trebe sa va programez ! Ma totnameninta niste baieti cu pulile mari ca mi rup picioarele ca sa le dau banii inapoi, voi platiti sau vreti gratis ?
2
0
Miu credea ca e stapan ba muie toata lumea sa strice dupa tine uuuuuuu javra ordinara uuuuuuu
2
0
miule nai fost pesedist teai dus cu paca si cu parlitul de foamete nesuferitu satului tea facut pesedeu om ba zdreanta
3
1
Sa-mi sugeti flocii , oparitilor ! Democratic pe dracu s-a ales noul primar ! Ciobanul asta analfabet care a umplut primaria cu talibanii lui o sa mearga la puscarie cat de curand. Iar Cornelia nici nu va reusi sa se bucure pentru ca talibanul nu va ezita sa-i faca felul cand va avea prima ocazie . Iar voi comuna va meritati soarta , analfabetilor !
4
1
Acest ordinar ne a lasat fara sediu de partid pentru ca Hristu CATI l a pisat in cur si a castigat alegerile in mod democratic. Noi aromanii din Cogealac, neam saturat de petrica muiu ! Nea luat toata branza de pe pula si nea belit mieii sai fie lui bine, dar am reusit sa i dam la muie si noi si Cati.
1
4
mare muie ma esti praf te ai dus cu paka dute in pula mea
5
1
Stimati alegatori, asemenea scursura vaginala ca petrica miu, nu mai are ce cauta la ISJ sinla camera ! Eu sunt cel mai bun, spune Natalia Mrejeru, chiar daca te a avut si el !
2
2
Daaa! Un taranete hotz. O rusine pentru oras. El cu fagadau si gabi stan reprezinta intelectualii orasului. Niste impostori neispraviti.
4
3
Mancator de sarmale gratuite la duamna economist mariana gaju in batatura, alaturi de toate curvele alcoolice dornice de afirmare la partidul ce l au ingropat, neica nimeni asta nu mai are ce cauta in randurile noastre. I am dat contracte, i am dat bani, i am dat invatamant si haplea mai vroia si primar la cogealac. Ne am sfatuit pornind de la competenta si eficienta lui si i am dat cu totii, mwie, multa mwie ! Bine, nu o merita nici pe asta dar nu gaseam atata cacat sa l saturam ! Ne a ingropat o parte buna din electorat dar ce sa i faci la prost, ii suge ciorapii lui stoie !
4
3
Poate anaf sa verifice ce a facut jegul asta cu banii luati de la madgearu ca sa luam bacu? A zis la diriginti ca daca dam cate 600 lei luam cai sef la inspectorat si rezolva el. N am luat bac nici bani inapoi. Am dat toti si aia de la seral, hotul naibii iti rupem picioarele
4
4
sictir japita penala!
4
3
Aceasta scursura a partidului pus sef la invatamant de labagiul fagadau a imprumutat bani de la multi primari sa si plateasca datoriile. Sunt plangeri la dna, poate verificati nu l mai scapa stroie f ca s in cacat mare cu fondurile europene la rajadet cu totii Fute lupu la ei acum de i indoaie n cur
6
2
Asta i profesor ? Asta nu i ala de aducea tigari netrimbrate la poarta 6 la liceu la nevasta sa sa le vanda ? Toate mizeriile le vindea si aia, mare doamna ca o tot batea animalul daca nu aducea bani .Tigari, carne furata, cafea si foi de placinta. Niste rupti, auzi, pesedisti de cogealac, jigniti partidu !
9
4
Un taranete hotz. O rusine pentru oras. El cu fagadau si gabi stan reprezinta intelectualii orasului. Niste impostori neispraviti.
10
4
miu fatza de taran obosit urat mai e ca si caracterul la poarta alba un sejur
5
4
A venit la sefia ISJ ca sa-si promoveze afacerile,profiturile sunt ale lui,datoriile ale statului! Plina tara de oameni de afaceri cu statul!
16
3
Nemernicul asta renova scoli in judet cu bav construct cand ocupa fuctia de insp. Gen. E turnator cu acte la securitate.
14
3
ce fata de om inteligent are!!!
12
3
un caracter josnic. ne-am saturat de intrigile manipulate de el in liceul Madgearu. mizerabil caracter care a ocupat functii nemeritate ce l-au facut sa creada ca va merge vesnic fara munca. josnic caracter.
25
3
L-am facut om pe neghiobul asta care isi luase nasul la purtare. Incepuse sa-si ia nasul la purtare si a trebuit sa il tai ca-i crescuse prea mare. Un oltean prost cu un caracter si mai prost
25
5
Va dati seama pe ce handicapat a sustinut PSD-ul la sefia ISJ?! De ti-ar plezni capul PSD Cta!
37
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218