REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cum îşi spală Marica păcatele după aventura de la Cluj. Unde a fost surprins cu iubita și copiii

Cum îşi spală Marica păcatele după aventura de la Cluj. Unde a fost surprins cu iubita și copiii

Replica API 26 mai 2020 | 00:00 1256

După ce şi-a înşelat iubita cu soţia unui prieten de familie, în celebrul episod de la Cluj, Ciprian Marica pare că se căieşte pentru fapta sa. Fostul fotbalist încearcă să îi recâştige încrederea femeii cu care are doi băieţi şi se comportă acum ca un bărbat ideal şi tată perfect. Şi-a dus familia la Grădina Zoologică. În imaginile surprinse de fotoreporteri, relaţia cu Ioana pare totuşi destul de rece, scrie click.ro.

Ciprian Marica şi Ioana

fotografii: Mihai Ionescu

A trecut aproape o lună de la scandalul în care a fost protagonist. La finalul lunii aprilie, Ciprian Marica (34 de ani) a ţinut primele pagini ale ziarelor după ce s-a aflat că, anul trecut în august, a înşelat-o pe mama copiilor săi cu nevasta unui prieten de familie pe nume Florin Muntean, baschetbalist la Gaz Metan Mediaş. A devenit viral filmuleţul în care fostul fotbalist iese din camera unui hotel din Cluj, înfăşurat în prosop alb, după o întâlnire de patru ore cu Ana Muntean, soţie şi mamă a doi copii la rândul ei. Iată că după acest amantlâc controversat, Ioana (26 de ani), de profesie medic stomatolog, nu a ales despărţirea, ci a încercat să îl ierte pe Marica, mai ales pentru că au împreună doi copii, pe Albert Andrei (4 ani) şi Ethan Ioan (2 ani). Pentru fapta lui, fostul atacant al echipei naţionale de fotbal şi-a plecat capul, şi-a cerut iertare de la viitoarea soţie şi încearcă să se comporte exemplar pentru a-i recâştiga încrederea. Cam greu acest lucru, dar nu imposibil.

De exemplu, zilele trecute, el şi-a scos familia la o plimbare la Grădina Zoologică. Fotoreporterii Click! l-au surprins extrem de implicat faţă de cei doi băieţi, cărora le-a explicat despre animăluţe. A „marcat” şi el această ieşire cu o postare pe Facebook-ul lui în care apare alături de copilaşi, însă la cadru nu apare şi Ioana. Din păcate, tânăra se pare că nu a reuşit să şteargă cu buretele fapta, astfel că relaţia lor nu este tocmai roz. Cel puţin aşa reiese din fotografii, unde par „reci”, fără să schiţeze măcar un gest drăguţ: În plus, nici nu şi-au vorbit prea mult.

Cât timp au stat la Zoo, aproximativ două ore, fiecare dintre ei s-a preocupat numai de băieţi şi au păstrat distanţa unul de celălalt.

La ieşire, frumoasa iubită a lui Marica a fost atentă la micuţul Ethan, în timp ce partenerul ei s-a oprit preţ de câteva secunde pentru a admira pelicanii. Marica i-a dezinfectat pe mânuţe pe cei doi puşti, apoi i-a condus către maşina mamei lor, pentru că cei doi veniseră cu maşini diferite. După ce s-a asigurat că sunt în siguranţă, fostul fotbalist a mai discutat preţ de câteva secunde cu Ioana, care se urcase deja la volan.

La despărţire, cei doi nu s-au pupat de rămas bun şi nici nu au avut vreun gest de afecţiune, semn că va mai trece un timp până când Ioana va reveni la sentimente mai bune. Pe Instagram, ea pozează în partenera fericită, însă iată că realitatea este destul de diferită. În schimb, Ana Muntean, amanta lui Ciprian, a decis să dispară de pe reţelele sociale şi şi-a şters contul unde era destul de activă cu sfaturi despre alimentaţia corectă şi sport.

Carieră de succes şi iubite celebre

Marica şi Ana, femeia cu care a avut o aventură la Cluj

Ciprian Marica are un palmares care numără 71 de meciuri pentru echipa naţională, în perioada 2003-2014, pentru care a marcat 25 de goluri. La vârsta de 31 de ani s-a retras de pe teren şi s-a implicat în alte proiecte. Marica a „marcat” remarcabil şi în viaţa personală unde a bifat relaţii cu femei celebre precum Gina Pistol, Laura Teodoru, Ilinca Vandici, de care s-a despărţit în urma infidelităţii lui.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cariera de succes? Atunci la ce nivel o plasati pe cea a unui Hagi, Popescu, Petrescu? Asta s-a retras la 30 de ani, cand era in plina forta. Ce mari realizari are? Poate doar in materie de muieri si de investitii imobiliare prin Mamaia. Un rahat...
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102