REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cum l-au ironizat internauții pe Liviu Dragnea, pe pagina de facebook a hotelului Athenee Palace!

Cum l-au ironizat internauții pe Liviu Dragnea, pe pagina de facebook a hotelului Athenee Palace!

Replica API 23 august 2018 | 00:36 370

Liviu Dragnea, ironizat! Politicianul a susținut, marți seara, faptul că anul trecut a existat o tentativă de asasinat la adresa sa, precizând, totodată că cei care au atentat la viața sa, în număr de patru, ar fi fost cazați la hotelul Athenee Palace Hilton din București. Așa cum era de așteptat, ironiile pe marginea acestui subiect nu au întârziat să apară. Miercuri, pe pagina de Facebook a Athenee Palace, au fost postate comentarii legate de declarația președintelui PSD. Mulți dintre aceștia s-au arătat...deranjați de eșecul celor patru criminali.

„Sunt unul din cei 4! Datoorită lobby-ului bar, la care curgea Moet la greu...gen fântână, pe care am văzut bulbuci. Data viitoare când cer ceva bule, dați măcar o bere!“, „cazați grupuri de 4! Data viitoare, vă rog mult să îi sprijiniți în misiune... ca să nu mai rateze! Poate va gândiți să cazați grupuri mai mari, în caz că unii ratează iar...E pentru binele României și al hotelului, indirect! Bravo!“, „4 stele pentru că n-ați scos pistolul din buzunarul sacoului atunci când l-ați spălat. Prietenul meu a trebuit să se întoarcă acasă, să repare problema și de acum...cine știe când se întoarce“, „Excelent hotelul! Pentru grupurile d epatru persoane, oferta e așa de bună că nimeni nu mai iese din hotel“, „4 prieteni au fost cazați în urmă cu aproximativ un an la acest hotel, au fost atât de bune și calitative serviciile oferite, încat au ratat ținta.. Sunteti un hotel prea fain pentru a opera misiuni speciale, din păcate.. La recepție au declarat că sunt 2, nu 4, să poata sta toți în aceeași cameră..“, sunt doar câteva dintre ironiile la adresa lui Dragnea.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pitigoiul dracnea si gasca lui de viteji au ramas cu nadragi-n vine! O ia din toate partile..Din fata din spate..si cat se mai screme latrinele sa-l faca viteaz pe muciacios!!!!!
1
1
hastaga liberili esti un MUIST securistopesedist de rahat
3
1
Ce bulan a avut dragnea ! L-au ratat si aia 4, l-a ratat si jandarmerita paralizata.Ptr dragnea avea ea munitia pregatita si-si rasucea curu' prin fata guvernului.Dar n-a iesit flausatu' la tinta.
9
3
Sunt de o calitate extraordinara acesti hastangealatzi preocupati de mitingeala si ocuparea guvernului. Adevarati eroi ai neamului oengist, sorosist si fara minteaga
5
19

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614