REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cum luptă japonezii cu noul coronavirus: Guvernul vaccinează gratis toată populaţia

Cum luptă japonezii cu noul coronavirus: Guvernul vaccinează gratis toată populaţia

Replica API 5 septembrie 2020 | 00:00 1218

Guvernul Japoniei a anunţat vineri că va suporta toate costurile legate de furnizarea de vaccinuri către populaţia naţională, întrucât vizează o imunizare globală a cetăţenilor niponi împotriva noului coronavirus, informează stiripesurse.ro

Totodată, Guvernul japonez a anunţat că intenţionează să asigure fonduri care să ofere compensaţii pentru eventualele efecte secundare generate de vaccinurile administrate împotriva maladiei COVID-19. Aceste planuri au fost dezvăluite printr-o serie de documente distribuite în cadrul unei reuniuni de către ministrul Economiei, Yasutoshi Nishimura, care conduce şi grupul de lucru ce coordonează acţiunile împotriva pandemiei de coronavirus.

Prim-ministrul nipon Shinzo Abe, aflat la sfârşit de mandat, a precizat că guvernul de la Tokyo va achiziţiona suficiente doze de vaccinuri, pentru fiecare cetăţean al Japoniei, până la jumătatea anului viitor.

Japonia a încheiat mai multe acorduri bilaterale cu companii farmaceutice din străinătate pentru a cumpăra sute de milioane de doze de vaccinuri, aflate în prezent în etapa de testare.

De asemenea, Japonia s-a alăturat unei iniţiative demarate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) ce vizează achiziţionarea şi distribuirea echitabilă de vaccinuri pe plan mondial.

Potrivit experţilor internaţionali, Japonia, care a raportat aproximativ 70.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus şi 1.334 de decese asociate, a gestionat mai bine pandemia de COVID-19 în comparaţie cu multe alte ţări.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
baga samuraii la inaintare,draqu il ia pe guvid
0
0
dintr-o data nu mai exista alt agent patogen decat acest mega si para inventat coronavirus. dar oile cretinizate de pe la noi si din toata lumea cred ca zevzecii in el, in coronavirus! asta si datorita presei mondiale care tampeste lumea de cap cu minciunile privitoare la coronavirus. moarte presei mondiale! pt caner de ce nu se inventeaza un vaccin? pt ca este imposibil! tot asa este imposibil sa creezi un vaccin contra inventatului covid-19 pt ca acest coronavitus se fixeaza in ARN, de aia... ar oile nu cred asta, cred ce baliverne le da presa si medici umani..zdrente nemernice!
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218