REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

CUM mai PARCHEAZĂ ŞOFERII de BMW prin oraş

CUM mai PARCHEAZĂ ŞOFERII de BMW prin oraş

Replica API 23 noiembrie 2020 | 23:43 2898

Tupeul unor șoferi pare că nu are limite. Respectă ce reguli de circulație vor și parchează după cum îi taie capul. Șoferul unui BMW a dat dovadă de nesimțire maximă, după ce și-a parcat ,,bolidul” pe două locuri.

Este și cazul unui șofer din Năvodari. Acesta a uitat de bunul simț și a parcat pe două locuri. Chiar dacă supermarketul Kaufland, situat în Năvodari, dispune de numeroase locuri de parcare, conducătorii dau dovadă de nesimțire și parchează pe două sau chiar trei locuri după propriul plac. Regulile de circulaţie nu sunt respectate, poate şi din prisma faptului că mulţi şoferi nu le înţeleg sau chiar nu le pasă. Acesta este şi cazul proprietarului autoturismului marca BMW din imagini, care a parcat nepăsător pe două locuri de parcare şi a plecat în goană după cumpărături.

(click pe imagine)

Ce ne facem cum asemenea ,,șoferi”?

Problema locurilor de parcare pare să nu aibă leac! Și totuși, ce este de făcut cu asemenea șoferi de weekend? Din păcate nu există nicio lege reglementată pentru cei care ocupă mai multe locuri de parcare dând dovadă de nesimțire curată. Cu atât mai mult cu cât vorbim despre o parcare privată, dar de utilitate publică.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Boi Magari Wacari e plina Romania de votanti pesede. Navodariul nu putea lipsi de la parada prostilor.
0
0
toate junghiurile candidate la programul rabla sunt bolizi de lux? Imbecilul ala baga motorina de 50 de lei si iese doar duminica sa agate proaste .
6
0
cazanu ala este bolid??
5
0
Masina asta din foto are 20 de ani si uite cum arata,,,daca vreti sa vedeti Loganul taranului dupa 10 ani cum arata?, uitativa doar la rotile de caruta a kocalarului care cara sticle la achizitii , are rotile Loganului luate de la casare!
1
7
Sa ma sugeti la oua... parchez cum vreau!
2
12
alt gaozar !
7
1
Daca iti dau la schimb 12 Pro Max-ul meu , trebuie sa imi dai BMW-ul, 2000 de ron si pe ma-ta, sa ii dau o flegma ca a facut un copil semi retard si prost ,care nu stie sa parcheze o masina !
14
0
BMW u asta costa cat bicicleta mea ...1900E
13
1
Al stiu pa baiat cu bemweu asta este smecer atii da anjoseala can vreii tu
2
12
Faptul ca ai o anumita marca de masina nu-ti permite sa-ti bati joc de regulile bunului simt si de circulatie! Va mai ofticati ca va face lumea cocalari prosti!
12
1
cine zice ca scoate fum bmwu are citroen sau peugeot pe 1.4 ofticatiloooor si ce stire e asta frate nu aveti subiecte hahah
5
11
La tigaia asta de BMWeu , doar o roata costa cat Loganul tau,,dar kalicul de unde sa stie?!
7
17
pai nu se sesizeaza politia?scot un fum de nu te vezi in trafic, unde a facut itp?
10
2
O fi vreun garoi cu tigaia asta de la muzeul BMW.
11
2
@9.05 daca nu ai nici macar ragalia aia de bemve ma mir ca ai bani de net
7
4
ce e abuzul asta?viata privata si intimitate personala ati auzit.?nici google earth nu are fetele si nr.vizibile.va dadeam in judecata daca era masina mea.la nr.e ca si cum ai face poza la buletin.jegurilor
2
21
Jeguri,cocalari, boschetari!
10
0
Mare bou mare caracter
12
0
CARE VINDE LUCRURUI FURATE DA TEPE CU TELEFOANE ARE O NEVASTA CARE A FOST BARBAT INAINTE SA FIE FEMEIE SUGE PULA PE VARIANTA !!!
8
0
Andreea sta in Navodari. Explica multe
7
0
Voi santeti invidiosi ca el are bmw si voi unblati cu Logane lesinate. Asa patesc si eu cand ies cu opelul pe sosea ma invidiaza lumea ca am masina nemteasca
5
16
Chiar nu poate nimeni sa-i puna la punct pe acesti derbedei?
20
2
Niste panarame care sunt rupti de foame dar au figuri de buftea
23
0
asta se intimpla cind taranii ajung la oras!cocalaros din navodari se credea la stina machi a lu ma.sa,pe miriste.A facu foamea toata saptamina,si.a luat o punga de seminte si benzina de 50 lei,si hai la plimbare cu tigaiamaia poluantacu motorul facut praf.Este vina rarului ca nu retrage rablele poluante din trafic.Ajuns la oras,mirlanul ramine mirlandar ca sa se vada mai gine,a parcat atit cit l.a dus mintea!sa vada tot cit de prst este!
24
2
Nu stiti de unde au aparut rablele fumegande? De cand psd-ul a scos taxa de prima inmatriculate. Avea si are nevoie de votul taranusilor motorizati care umplu lidl si auchan. Acum, pentru o masina euro 5 platesti impozit ca pentru un bmw-eu non euro din 1985. Simplu!
18
3
E plin orasul de rupti in cur cu beneveuri de acum 20 de ani luate de la groapa de gunoi din Germania. Fac foamea toata saptamana ca sa aiba in weekend 20 de lei pentru 3 litri de benzina si o punga cu seminte prajite. Cica ei au bolizi de lux! Ha ha ha
36
0
De ce toti cocalarii au Bemveu?
25
5
retardat .ca altfel nu poti sa i zici.he he .bolid de de 3 lei,ha ha
26
0
muie cosmin si mai da-te in pula mea
29
2
Mor prostii de oftica fiindca omul are bani garla de amenzi,, ! sau ca altii si mai si nu-s capabili sa-l amendeze !
2
34
Andreea POPA sa le mananci suletu tuturor conducatorilor de BMW din judetul Constanta.
3
44

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614