REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

CUM o fi LUAT băiatul acesta PERMISUL de CONDUCERE? VIDEO

CUM o fi LUAT băiatul acesta PERMISUL de CONDUCERE? VIDEO

Replica API 12 octombrie 2020 | 00:00 5587

Tot mai multe accidente au loc pe şoselele din Constanţa din cauza neatenției şoferilor şi din pricina manevrelor periculoase pe care aceștia le efectuează la orice pas. Mai nou, unii dintre ei au uitat că există regula acordării de prioritate și se cred regii șoselelor. Un astfel de incident a avut loc sâmbătă, 10 octombrie, în jurul orei 13, într-o intersecție din municipiul Medgidia.

Şoferul unui autoturism a ignorat semnele de circulație și faptul că trebuie să acorde prioritate celorlalți participanți la trafic și a intrat val vârtej într-o intersecție semnalizată doar prin marcaje rutiere. Din cauza lipsei de răbdare, acesta a fost la un pas de a provoca un accident. Norocul a făcut ca ceilalți conducători auto, care se deplasau pe artera cu prioritate, să-l observe la timp de șoferul indisciplinat și să evite impactul în ultima clipă.

Vinovatul și-a văzut de drum

Cu toate că intersecția cu pricina era circulată intens, șoferul vinovat nu a ezitat să pătrundă abuziv și să blocheze, pentru câteva secunde, traficul în zonă. Aflându-se pe o artera secundară, acesta a dorit să facă stânga, dar a „uitat” să acorde și prioritate celorlalți șoferi care se deplasau regulamentar. Cei din urmă au fost obligați să oprească și să-i ofere cale liberă tupeistului pentru a nu se alege cu daune materiale. De prea multe remușcări nu a dat dovadă conducătorul auto indisciplinat întrucât, văzând drumul liber, și-a continuat drumul liniștit, demarând în trombă.

Situație similară și la Eforie

Amintim că de același comportament indisciplinat a dat dovadă și șoferul unei autoutilitare care, în timp ce circula dinspre Eforie, la ieşirea din sensul giratoriu a realizat că s-a încadrat greşit pentru direcţia de mers înainte, către Constanţa. Astfel, pentru a nu mai traversa încă odată sensul, acesta s-a oprit pe loc, a efectuat manevra de mers cu spatele, apoi a întors chiar în mijlocul şoselei, determinându-i pe ceilalţi colegi din trafic să oprească pentru a evita un posibil accident.

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La putin timp dupa ce obtin permisul,indivizii cu cacat la creier,dornici sa fie cumva deosebiti prin orice,sa fie ei vedete,incep sa ignore faptul ca masina este doar un mijloc de transport si vor sa o transforme in dovada ,,superioritatii''.Ca e masina de calitate exceptionala sau nu,nu conteaza,cat timp soferul are creierul format aiurea,educatia sub limita porcului din curtea unui taran.Posesorii de masini bengoase au falsa credinta ca si ei sunt la fel,cei cu masini mai slabute sunt frustrati si vor sa iasa in fata cu tampenii. Soferii prosti raman soferi prosti,ei sunt prosti si pe jos.
13
0
Prostani cu opel, bouari cu audi, cocalari cu bmw, ba da voi conduceti numai Ferrari, Lamborghini si Porsche Astia de comentati ori sunteti niste saraci fara masini si invidiosi ori aveti probleme la mansarda, dobitocul e la volan, ce conteaza marca masinii? Numai tigaie fara itp sa nu fie, indiferent de marca.
14
3
Bine ca nu e opel
5
8
vedeti vilele gaborilor de la circulatie si aveti raspunsul. apoi,bouarii cu audi sint 95%tarani lobotomizati sau tigani.scrie pe ei asta ,cind ii vezi cu matanii la geAmte orbesc in trafic,habar n.au pe ce banda s.o ia in sens giratoriu,se cred pe tirla din sat cu roaba,si au niste fete de prsti incit si un orb is dA seMa ca ai de.a face cu un b.o.u!
25
4
daca nu injuri cand conduci inseamna ca nu esti atent la trafic.
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614