REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CUM o fi LUAT PERMISUL de CONDUCERE? VIDEO

CUM o fi LUAT PERMISUL de CONDUCERE? VIDEO

Replica API 11 decembrie 2020 | 00:12 6275

Şoferul unui autoturism a ignorat semnele de circulație de pe bulevardul Mamaia, fiind la un pas de a produce un accident. Constănţeanul a intrat cu viteză într-o intersecţie, fără a se asigura înainte şi, cel mai probabil, nici nu a avut timp să vadă dacă în stânga sa mai circulă vreun alt autoturism. Tot mai multe accidente au loc pe şoselele din Constanţa din cauza neatenției şoferilor şi din pricina manevrelor periculoase pe care aceștia le efectuează la orice pas.

I-a tăiat faţa

Un conducător auto, cam vitezoman se pare, a fost la un pas de a produce un accident la intersecţia bulevardelor Aurel Vlaicu şi Mamaia, în apropierea Telegondolei, serile trecute. Şoferul a “uitat” că trebuie să acorde prioritate celorlalți participanți la trafic și a intrat val vârtej în intersecția semnalizată doar prin marcaje rutiere. Venind de pe Mamaia şi dorind să facă stânga pe Aurel Vlaicu, vitezomanul a trecut brusc prin faţa unui alt participant la trafic ce avea prioritate în mers, cel din urmă fiind obligat să calce pedala de frână. Doar norocul a făcut ca impactul sa fie evitat la timp.

Vinovatul și-a văzut de drum

Cu toate că intersecția cu pricina era circulată intens, șoferul vinovat nu a ezitat să pătrundă abuziv și să-i taie faţa conducătorului auto care circula regulamentar. De prea multe remușcări nu a dat dovadă constănţeanul indisciplinat întrucât acesta și-a continuat drumul liniștit, fără a se uita în urmă.

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Femeie sigur
0
0
Eu st cocalar seful bossilor si am masina da jmecheri adusa din anglia prin belgia si inscrisa pe romania dupa ce au scos taxa ca era pe bulgaria si tot asa jmecher eram ca nu plateam taxe la fraieri se stie, si permisul l-am luat pe oua sa stie, am facut rost de lire si am dat la suceava sa mi-l preschimbe din angolo l-am pus pe socola, da si dimineata iau o cafea la pet ca bosii si cand plec le dau flashuri la toti obositii sa sa dea ca ios boss da boss si nam timp de fraieri care merg regulamentar, da-i in mortii lor de fraieri... si nimeni nu poate sa-mi faca nimic ca asa e in romania haha
0
2
Carnetul poate fi luat pe bune,insa dupa aia multi se cred destepti si abili ca eroii din filme. Bolovanii sunt si agresivi,sicaneaza in trafic,asta fiind ca o tentativa la omor.
0
1
Soferul pare a fi o soferita care a luat permisul in parc pe banca cu instructorul.
2
0
Sigur e din pesede
2
3
IAR NU E APA CALDA SI CALDURA IN MIJLOCUL IERNII
2
3
bine ca stati la mata si la tactu acasa toata viata va tin aia pe mancare si bani si pe urma va rupeti in figuri cu 50lei motorina si o punga de seminte atarnache sa va vada lumea, sa aflati si voi cum sa faceti bani degeaba , daca va iau buletinele 50% din voi aveti locul nasterii MD dar va ardeti intre voi pentru o sticla de suc, ieftinilor de ct
3
2
accelereaza prostia din capul tau !!!
2
0
Se vede cum asta care filmeaza accelereaza pe final.....
1
4
Un mare Dobitoc
1
0
Daca au luat permisul pe bune,nu inseamna ca imediat dupa aia vor conduce civilizat. Multi soferi ,chiar din cei care sunt de meserie,sunt angajati ca soferi,ignora regulile. Astia se considera mai presus de oricine si orice.
5
1
Ce probleme aveti si voi cei de la Replica... strazile sunt pline de boi... La ce va asteptati?!
7
0
Venite de la Tulcea circula cu turma. ATATA POT.NU TOTI
6
2
cat timp examenele pentru permis, in perioada pandemiei, se dauy pe repede inainte, vom avea multi soferi doar cu numele. oare nu cumva indivizi si individe afoane n ale soferiei profita de situatia de pandemie, pentru a obtine permisul mai usor. d-l prefect ce face. doarme in bocancii statului?
4
2
Si eu ma regasesc in aceiasi situatie .In data de 18 Noiembrie 2020 nu am oprit la semnul STOP pe strada Cuza Voda din orasul Cernavoda si am avariat o masina.Datorita usurintei cu care am obtinit permisul adica am dat"porcu,vaca oaia"se vede ca sunt un prost de bubui.Dar fiindca legile in aceasta tara sunt permisive politia rutiera nu mi-a suspendat permisul 90 de zile sa ma trimita din nou la reexaminare ma doare la bascheti.Feriti-va de vw passat zis cazanel de 25 de ani cu nr inmatriculare CT 04 FIR culoare verde inchis.
8
1
Taran de TL sau IL
15
1
Cu spaga.problema este ca politistii Nu stiu reguliule de circulatie! De asa zisii instructori,nici nu mai vorbesc.Habar n-au benzile si prioritatea in sens giratoriu,stationeaza in sens giratoriu,in dreptul liniei continue,in intersectii,e plin de bouari!
11
0
ieri s-au mai tamponat doi acolo iar permisul stim cu totii cum se obtine, prin examen . hahaha
11
0
Se spune parada ovinelor de Tulcea
14
1
Cu siguranta este din Tulcea. S-au umplut orasul de specimene de acolo. Parada taranoilor.
18
1
Pa spaga cum altfel
17
0
limita de viteza acolo e de 30 km la ora asa ca vina era comuna! Iar Ct e o comuna plina de tarani idioti
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218