REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

CUM pot PROVOCA ACCIDENTE mașinile parcate pe TROTUAR! Video

CUM pot PROVOCA ACCIDENTE mașinile parcate pe TROTUAR! Video

Replica API 5 august 2021 | 16:43 4540

Problema locurilor de parcare este una acută în Constanța. Astfel, indiferent de intențiile municipalității, șoferii au început deja să vadă doar aspectele negative. Prin urmare, enervați de stâlpișori (care au un rol bun, până la urmă), de tarifele parcărilor din municipiu, dar și de lipsa locurilor din proximitatea locuințelor, au început să-și lase mașinile pe unde apucă. Astfel, pietonii care circulă pe I.L. Caragiale, pe porțiunea care face legătura cu I.C. Brătianu, fix pe lângă Școala 8, spun că se simt în pericol.

”Sunt porțiuni de drum pe care, efectiv, nu avem trotuar. Mergem pe carosabil.

Iar strada este îngustă acolo, cu câte o bandă pe sens, este și curba aceea și chiar este periculos. Mi s-a întâmplat să fiu nevoit să o iau pe stradă, pentru că trotuarul era ocupat de vreo 3 – 4 mașini parcate în linie, moment în care, din curbă, a apărut un vehicul.

Nu aveam timp să ajung, din nou, pe trotuar, motiv pentru care, efectiv m-am lipit de vehiculele parcate, le-am luat în brațe – ca să zic așa, ca să nu fiu lovit. Eu înțeleg că e o problemă cu locurile de parcare. Dar nici să pui în pericol pietonii. Vă spun, nu este deloc în regulă ce se întâmplă acolo”, a declarat, pentru Replica, un constănțean.

Iar situația este reală, verificată în teren. Este vorba despre strada I.L. Caragiale, porțiunea care face legătura cu bulevardul I.C. Brătianu, chiar pe lângă Școala nr. 8. Situația era aceeași și în cursul zilei de luni, 3 august, dar și de marți, 4 august. Așa cum se poate observa în imagini, vehiculele sunt parcate pe trotuar, total, nu doar cu două roți, ceea ce îi obligă pe pietoni să meargă pe carosabil în porțiunea aceea.

Video:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Confort urban nu stie altceva decat sa monteze stalpisori si borduri. A, mai fac ceva incaseaza taxe pentru ridicarea masinilor. Ce se fac cu acei bani? Prime?
2
1
ia uite pe celallalt trotuar unde sunt stalpisori, nici o masina pe trotuar
2
2
ei vedeti daca erau stalpisori acolo, nu mai parcau masinile pe trotuar, replica va e dor de stalpisori nu-i asa?
6
2
jigodiile au pus plata la parcarea din fata complexului de pe unirii astia sunt mai rai decat orice
7
1
Daca vor cobori masinile de pe trotuare, o sa se circule si mai greu fata de acum, dar se pare ca este singura optiune. Daca monteaza indicatoare de oprire interzisa, atunci o sa fie varza! ne vindem masinile?
5
3
Da Vergila stie acest lucru?
8
1
E ca in Las Fierbinti
8
3
Dute la primari si spunei sa faca parcari
10
7

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920