REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Cum recunoști o lampa cu sare de Himalaya contrafăcută

Cum recunoști o lampa cu sare de Himalaya contrafăcută

Replica API 14 aprilie 2021 | 00:00 1133

Sarea de Himalaya are o mulțime de beneficii pentru sănătate, de aceea lămpile cu sare de Himalaya sunt la modă acum, mai ales în rândul persoanelor care suferă de afecțiuni respiratorii.

Sursă foto: Shutterstock

Sarea de Himalaya este renumită pentru că are un conținut bogat în minerale – mai exact, conține 84 de minerale, printre care calciu și magneziu. Această este în proporție de 99% pură și poate fi folosită cu succes pentru purificarea aerului din casă.

Acest tip de sare are proprietăți antibacteriene și antiinflamatoare și elimina mucusul care se regăsește de-a lungul cailor respiratorii. Totodată, sarea de Himalaya elimina alergenii precum polenul, ceea ce înseamnă că este benefică pentru persoanele care suferă de alergii, scrie doc.ro.

Cum recunoști o lampa cu sare de Himalaya contrafăcută

Prețurile pentru o lampa cu sare de Himalaya pornesc de la unele foarte mici, de câteva zeci de lei și ajung până la sute de lei, în funcție de producător ori de dimensiuni. Există însă și lămpi de Himalaya contrafăcute așa că trebuie să fii foarte atent când achiziționezi o asemenea lampa pentru a nu da banii degeaba, pe o lampa care nu aduce niciun beneficii sănătății tale ori a celor dragi.

Există câteva aspecte care dau de gol o lampa cu sare de Himalaya contrafăcută, pe care este important să le cunoști:

Este foarte rezistență – o lampa veritabilă cu sare de Himalaya este foarte sensibilă și se rupe cu ușurință. Dacă lampa de Himalaya pe care ai achiziționat-o pare indestructibilă și nu este afectată de lovituri sau căzături, probabil că ai achiziționat una contrafăcută.

Este rezistență la umiditate – o lampa cu sare de Himalaya este extrem de sensibilă la umiditate. Atunci când este ținută într-un loc expus la umezeală, lampa veritabilă va “transpiră”, adică se va aburi. Dacă lampa nu se aburește, înseamnă că nu absoarbe vaporii de apă din aer, adică nu aduce niciun beneficiu.

Emană o lumina puternică – o lampa cu sare de Himalaya emană o nuanță slabă de roz sau portocaliu. În unele cazuri, lampa poate emană și o lumina albă, însă acestea sunt mult mai scumpe. Dacă lampa are o altă culoare sau este albă și are un preț mic, mai mult că sigur este o lampa contrafăcută. Lampa cu sare de Himalaya nu poate fi folosită pentru a lumina o încăpere întrucât lumina să este estompată.

Țară de origine nu este Pakistan – lămpile veritabile sunt făcute cu sare de Himalaya care provine din Pakistan. Dacă pe ambalajul acestei lămpi nu este menționată că tare de origine Pakistanul, atunci mai mult că sigur ai în față o lampa contrafăcută.

Nu ai posibilitatea de a o returna – orice comerciant serios, care vinde lămpi cu sare de Himalaya, îți oferă posibilitatea de a returna produsul în termen de 30 de zile. Dacă nu ți se oferă posibilitatea de returnare, e posibil să ai de-a face cu un comerciant de lămpi cu sare de Himalaya contrafăcute. Cumpără o asemenea lampa dintr-un loc de încredere, nu de pe site-uri necunoscute sau de la vânzători de la colțul străzii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
belea articolul
0
0
vrajeala.toate sint masluite.sade de himalaya,my ass..
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218