REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cum să devii polițist de frontieră

Cum să devii polițist de frontieră

Replica API 15 mai 2019 | 00:00 719

Poliţia de Frontieră Română informează tinerii absolvenţi ai cursurilor liceale cu diplomă de bacalaureat, care vor să devină poliţişti de frontieră, că se pot înscrie la concursurile de admitere organizate la nivelul instituţiilor de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Apărării Naţionale.

La nivelul Ministerului Afacerilor Interne, pentru viitorii poliţişti de frontieră, sunt puse la dispoziţie un număr de 232 locuri pentru specializarea Poliţie de Frontieră şi Drept, astfel: la Academia de Poliţie ,,A.I. Cuza" Bucureşti – Facultatea de Poliţie, arma Poliţie de Frontieră: - sesiunea de admitere iulie – august 2019; curs de zi – 70 locuri: din care 2 locuri pentru etnicii rromi, 2 locuri pentru maghiari şi 2 locuri pentru alte minorităţi; la Academia de Poliţie ,,A.I. Cuza" Bucureşti - Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, specializarea DREPT- sesiunea de admitere iulie – august 2019 – 115 locuri, din care 12 locuri sunt pentru Poliția de Frontieră. La Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră ,,Avram Iancu" Oradea, curs de zi: sesiunea de admitere ianuarie 2020 – 150 locuri dintre care 3 locuri pentru etnicii rromi şi 3 locuri pentru alte minorităţi. Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră recrutează, de asemenea, candidaţi pentru admitere la instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale pe locurile Ministerului Afacerilor Interne, pentru următoarele instituţii:

la Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”, învăţământ de zi, 6 locuri;

la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, învăţământ de zi, 17 locuri;

la Academia Tehnică Militară, învăţământ de zi, 36 locuri;

la Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă”, învăţământ de zi, 16 locuri

la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanţa, învăţământ de zi, 10 locuri;

la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” Constanţa, învăţământ postliceal, cu durata de 2 ani, învăţământ de zi, 62 locuri.

la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I”, învăţământ postliceal, învăţământ de zi, 46 locuri

la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia”, învăţământ postliceal, 21.

Recrutarea în vederea participării la concursul de admitere se realizează, în raport de domiciliul înscris în cartea de identitate a candidatului, de către structurile teritoriale de resurse umane ale Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, respectiv la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, situat în Bucureşti, bd. Geniului, nr. 42C, sector 6, pentru municipiul Bucureşti. Recrutarea candidaţilor din judeţele în care nu există unităţi ale Poliţiei de Frontieră Române, se realizează de către structurile teritoriale de resurse umane ale Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Mai multe detalii AICI: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/i-cum-sa-devii-politist-de-frontiera-16942.html

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are inaltime de 1.45 m , fara cashcheta nu se vede pe strada si unghii aplicate de 5 cm ! Pune lindicu ala la dirijat in intersectie ... trebuie sa cobori din masina sa o vezi ! Da' are niste fitze de ... mare diva ! Mai, in urma cu vreo 20 de ani vedeai la Rutiera numai barbati inalti si frumosi nu .... ca acum cocosati , miopi , piticanii sau nepotele angajate pe diverse criterii !
3
0
Simplu. Vii cu carnetul de pecerist a lui bunictu si cu recomandarea de la MARELE ARHITECT.
2
0
sa nu-ti placa munca si cartea Sa fii oportunist,sa stii sa iei shpaga,...sa fii umil cu shefii si arogant cu clientii Nu stiu cum se face dar parca toti sunt facuti de aceeasi mama... Politia si armata romana sunt pline de zdrente umane,grei de cap,dar oportunisti...
2
0
Mortii lor de zdrente , pai eu platesc taxe sa stea ea acasa cu plozii si sa primeasca bani moca de la stat. Romancele astea mari curve frate numai la kkt copii le sta gandu
3
1
... de muieri ! E una la Rutiera care naste din 2 in 2 ani ,isi ia concedii de crestere copii ! Peste 8 ani poate sa iasa la pensie si a stat mai mult cu cracii in sus ! Angajati mai barbati, lasati prezentatoarele de moda si de unghiute!
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367