REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cum să investești pentru a obține un venit sigur din imobiliare

Cum să investești pentru a obține un venit sigur din imobiliare

Virgil STOIAN 24 martie 2023 | 10:39 1071

IMPACT Developer & Contractor, cel mai vechi dezvoltator imobiliar de pe piața din România, este prezent și pe piața din Constanța, unde dezvoltă BOREAL Plus, un complex rezidențial cu apartamente de înaltă calitate, vine acum cu o ofertă specială pentru clienții care achiziționează în scop investițional: chirie garantată timp de un an pentru 28 de apartamente din noul cartier, Boreal Plus din Constanța.

Cum sa investesti pentru a obtine un venit sigur din imobiliare
Astfel, dacă achiziționați în această perioadă un apartament în Boreal Plus, veți primi garantat chiria timp de un an, fără alte condiții suplimentare. Aceasta înseamnă că veți avea un venit sigur timp de un an, fără să vă faceți griji cu privire la găsirea unui chiriaș.
În plus, dezvoltatorul se ocupă de tot ceea ce înseamnă administrarea proprietății respective: promovează oferta de închiriere, păstrează legătura cu chiriașii și răspunde tuturor solicitărilor acestora, are grijă ca plata chiriei să fie făcută la timp, ca utilitățile să fie plătite și ca locuința să fie menținută în bune condiții de către chiriași.

Cum funcționează campania?

Practic, oricine cumpără un apartament în Boreal Plus, în scopul investiției pentru  închiriere, primește garantat chiria netă timp de un an.
Etapele sunt următoarele:
-  cummpărătorul semnează achiziția pentru unul sau mai multe apartamente, împreună cu locurile de parcare aferente;
-   dezvoltatorul se ocupă de mobilarea și utilarea imobilelor, iar în perioada necesară mobilării, face promovarea și închirierea proprietății, respectiv gasește chiriașul;
- după finalizarea mobilării, cumpărătorul-proprietar semnează un contract de închiriere a proprietății/ proprietăților și un contract de property management;
- în fiecare lună după finalizarea mobilării, cumpărătorul-proprietar primește garantat chiria netă convenită prin contract, de la dezvoltator, timp de 12 luni, idiferent dacă acesta din urmă a reușit sau nu să închirieze proprietatea.

Cum sa investesti pentru a obtine un venit sigur din imobiliareÎn concluzie, dacă sunteți în căutarea unui apartament de cea mai bună calitate în Constanța, într-un complex rezidențial dotat cu facilități moderne și doriți să beneficiați de o ofertă specială, Boreal Plus este o alegere excelentă. Beneficiind de chiria garantată timp de un an, dar și de un produs imobiliar la cele mai înalte standarde, veți fi sigur că ați făcut o alegere bună.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367