REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Cum să obții medicamente la un preț excelent, utilizând startup-ul ucrainean Liki 24

Cum să obții medicamente la un preț excelent, utilizând startup-ul ucrainean Liki 24

Replica API 16 aprilie 2022 | 00:52 2383

Serviciul de livrare la adresa a medicamentelor, suplimente alimentare, produse igienice, și multe alte produse farmaceutice Liki 24 și-a început activitatea din 2017. Startup-ul are popularitate înaltă în Ucraina, din 2018 și-a extins activitatea în Polonia, iar acum și în România. Cum să faci comanda de medicamente la domiciliu, economisind bani și timp - găsiți în articolul nostru.

Serviciul Liki24.ro – are doar livrarea medicamentelor și altor produse farmaceutice, ci și posibilități de a compara prețurile la oricare dintre farmacii din diferite orașe ale României.

Beneficiul pentru utilizatorii serviciilor constă în 2 momente cheie: oportunitatea unei economii semnificative și în același timp de a nu vizita fizic farmaciile în căutarea medicamentului necesar.

Preluarea medicamentelor, suplimente alimentare, produse igienice, și multe alte produse farmaceutice cu ajutorul Liki24.ro este posibil în multiple localități ale României prin oricare din metodele enumerate:

1. Ridicarea personală a coletului din farmacie. Clientul face comanda online, și colaboratorii serviciului îl rezervă în farmacia aleasă de client. Efectuarea rezervării este gratis, iar ridicarea personală permite obținerea unui medicament la un preț mai avantajos în comparație cu procurarea acestuia la o farmacie fizică.

2. Livrare la adresa prin serviciul de curierat. Lista de localități în care lucrează serviciul de curierat, cât termenii și condițiile de livrare pot fi găsite pe site-ul Liki24.ro în compartimentul «Plată și livrare».

3. Livrarea medicamentelor prin serviciul poștal. Alegând aceasta metodă, puteți ridica comanda nemijlocit la oficiul poștal, cât și livrarea comenzii la domiciliu prin curier.

Plata comenzii de asemenea se poate efectua prin mai multe metode:

• Plata la livrare- ramburs la curier, dacă ați solicitat livrare prin curierat;

• Plata online cu cardul, întocmirea și confirmarea comenzii pe site-ul Liki24.ro;

• Prin serviciile Google Pay și Apple Pay;

IMPORTANT! Liki24.ro regulat propune pentru clienții săi o mulțime de oferte interesante: reduceri la medicamentele de ,,sezon’’ sau la grupuri de produse farmaceutice separate, cashback-uri generoase, bonusuri bănești pentru aducerea de noi utilizatori și multe altele.

Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, economisind timp și bani!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La fiecare comanda efectuata dupa ce ti se dau costurile prosuselor+transport+cost extra de ridicare a unor produse(costul final) cand ajunge coletul(si la easybox si la curierul lor)primesti un alt mail cu alt cost total cu cativa lei mai mult,asta mi s.a intamplat la toate comenzile data plus acum cireasa de pe tort primesc un produs care expira in 2 luni intr.un ambalaj desfacut si turtit iar cand suni,incerci sa iei legatura cu ei nu ai nici o sansa.Este ultima data cand dau cimanda.
2
0
am comandat de mai multe ori, livrare in 2 zile , promt si sigur. recomand.
0
2
Un site TEAPA!!! Am comandat un produs si am primit altceva Telefonul de pe site este nealocat. Aveti grija !!!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218