REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cum să pierzi grăsimea viscerală: două exerciții care „ard imediat” grăsimea de pe burtă

Cum să pierzi grăsimea viscerală: două exerciții care „ard imediat” grăsimea de pe burtă

Replica API 11 august 2022 | 00:00 938

Grăsimea viscerală este o parte importantă a corpului, deoarece ajută la izolarea și protejarea organelor. Cu toate acestea, prea mult poate fi dăunător.

Cu toții avem grăsime viscerală în corpul nostru. Diferă de grăsimea subcutanată, care poate fi găsită sub piele, deoarece vă înconjoară organele. Depozitarea unei cantități excesive de grăsime viscerală în organism poate duce la o serie de probleme, inclusiv diabet de tip 2, boli de inimă și unele tipuri de cancer.

Grăsimea viscerală: două exerciții care ARD grăsimea de pe burtă

Dietetician și expert în fitness înregistrat, Nataly Komova, de la JustCBD, a împărtășit cele mai bune două exerciții pentru „arderea imediată” a grăsimii viscerale.

„Să pierzi grăsimea de pe abdomen poate fi o provocare, deoarece este greu să țintim direct locația grăsimii. Cu toate acestea, anumite antrenamente pot ajuta rapid la arderea grăsimii abdominale. Recomand aceste două exerciții pentru arderea imediată și reducerea grăsimii viscerale”, a spus Komova, pentru express.co.uk, citează doctorulzilei.ro.

Răsucirea rusească

Acest exercițiu se concentrează pe lucrul părții superioare a corpului și ajută la arderea grăsimii din abdomen pe măsură ce vă mișcați corpul dintr-o parte în alta, menținând în același timp o poziție constantă cu picioarele ridicate.

Găsiți o poziție confortabilă pentru a vă așeza cu picioarele ridicate și îndoiți genunchii. Folosind mâinile, așezați o minge sau o greutate ușoară la nivelul pieptului și, pentru o ardere mai eficientă a grăsimilor, lăsați-vă ușor pe spate, cu mâinile îndepărtate de piept.

Mutați-vă trunchiul la stânga și la dreapta în timp ce faceți scurte pauze înainte de a vă întoarce. Asigurați-vă că vă folosiți coastele de bază pentru a vă mișca. Evitați să vă întoarceți doar cu mâinile.

Burpees

Unul dintre cele mai bune exerciții pentru a intensifica pierderea de grăsime viscerală, pe măsură ce angajează pieptul, mijlocul și tricepșii. Acest exercițiu implică mișcarea întregului corp și mușchii care îmbunătățesc arderea caloriilor.

Stați cu picioarele ușor depărtate, cu șoldurile strategic înapoi. Aruncă-te la pământ într-o poziție ghemuită până când pieptul tău intră în contact cu podeaua. Folosește-ți mâinile pentru a-ți ridica corpul într-o poziție de scândură și sări cât de sus poți, cu picioarele susținând toată greutatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920