REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cum se chinuie o femeie să scape din colții unui câine agresiv. Video

Cum se chinuie o femeie să scape din colții unui câine agresiv. Video

A.L. 13 decembrie 2022 | 00:00 2808

O femeie din Costinșeti, și câinele ei de companie au fost atacați de un maidanez. Femeia s-a chinuit câteva minute să scape din colții patrupedului, iar norocul ei a fost un trecător, care a coborât din mașină și a încercat să o salveze.

Un câine agresiv lăsat liber pe străzile din localitatea Costinești a atacat o femeie aflată la plimbare cu animalul ei de companiei, acesta din urmă devenind și el victimă. Norocul a venit din partea unui șofer care, observând cum femeia se luptă cu maidanezul, a coborât din mașină, ca să o salveze. A început să arunce cu pietre în câinele agresiv dar, nici așa nu se dădea dus. Într-un final, a reușit să-l gonească.

Animalul purta zgardă, fapt ce denotă fie că aparținea unei familii, care ignorând caracteristicile sale a decis să îl lase liber, sau, așa cum din păcate se întâmplă în nenumărate cazuri, a fost părăsit de stăpânii care nu au vrut să își asume responsabilitatea întreținerii lui. 

În astfel de cazuri, autoritățile ar trebui sesizate, urmând ca apoi să fie tras la răspundere nu un simplu animal, ce a acționat în conformitate cu instinctele sale, ci oamenii responsabili de lăsarea lui pe stradă. Pornind de la citatul „Măreția și progresul moral al unei societăți nu pot fi judecate decât după modul în care își tratează animalele” atribuit lui Mahatma Gandhi, fie că acest câine avea un stăpân inconștient de daunele pe care lăsarea în libertate a câinelui le poate produce sau că animalul a fost părăsit, responsabilitatea lui cade asupra locuitorilor și organelor ce asigură ordinea publică. Simpla eutanasiere a unui câine agresiv nu va conduce la un progres real în timp în ceea ce privește problema câinilor comunitari sau a stăpânilor neglijenți. 

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ARE CROTALIU ,E STERILIZAT, FILMAREA E O MINCIUNA, E FACUTA DE RUSI,E MANA AUSTRIECILOR VIER FOTTEN E AUSTRIACA?
0
2
5000 de lei amenda
0
2
In primul rand ala nu e maidanez.In al doilea rand acel patruped poate sari un gard de 2 metri foarte usor.In al treilea rand teritoriul unui caine este ograda lui,nu strada sau cartierul.Nu e vina cainelui ca are un stapan pro.st.Eu am pitbull ca si animal de companie si nu sare nimeni la el cand iesim la plimbare,cu botnita si lesa,bineinteles.
8
0
dati.!e carnita asezonata cu otrava de soareci,mai scapam de javre!
2
9
Bai ziarist aiurist,de unde stii ca l-a lasat liber?!daca a sarit gardu'?cum sa fie tras la raspundere daca animalu' a sapat o groapa pe sub gard?!vorbit aiurea sa VA aflati in treaba!si ala nu e maidanez,e ciobanesc malinos!ala a sarit sa-si apere terioriu,treaba ciineasca....
3
4
Mai eu zic ca de vina este aici Zibileanu el se plimba pe strazi si pune tinta pe caini si vine istrate si trage.sau sau poate a depasit plafonu au dat 100.000€ nu mai putea sa il prinda si pe ca ptr ca costa.
1
2
Ce maidainez ? E un ciobanesc Belgian Malinois, cu zgarda.
15
0
In constanta BLESTEMATULUI CLAN MAZARE-PORCstantinescu-STRUTinsky, MII DE CONSTANTENI au fost MUSCATI si chiar MUTILATI de catre canii agresivi, in ranjetele HIDOASE ale SATRAPILOR de mai sus !!!
5
11

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102