REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cum se DEZICEA PSD-ista BERCARU de STROE şi PSD, în urmă cu patru zile!

Cum se DEZICEA PSD-ista BERCARU de STROE şi PSD, în urmă cu patru zile!

Replica API 19 august 2020 | 12:31 7044

PSD a ținut la secret, până în ultima zi, lista cu candidaţii pentru Consiliul Judeţean Constanţa. Dacă numele candidaților pentru CL au fost făcute publice luni, 17 august, iată că lista privind Consiliul Județean a ieșit la iveală în ultima zi de depunere a candidaturilor. Acum, înțelegem de ce! Organizația ne-a pregătit o serie de surprize, cum ar fi candidatura demisionarei Nicoleta Bercaru. Aceeași care, în week-end, după ce s-a aflat că Horia Țuțuianu nu mai este candidatul pentru Consiliul Județean, a transmis un mesaj partidului din care a făcut parte prin intermediul căruia se lepăda de PSD.

"... Nu mai cred în PSD", zicea Bercaru în urmă cu câteva zile

“(…) nu mai cred în PSD! În lumina ultimelor evenimente îmi este din ce în ce mai clar că PSD nu este dispus să se reformeze ca partid, nu înțelege cerințele cetățeanului de rând şi nu urmăreşte interesul suprem al acestuia. Nu mă regăsesc în această paradigmă, nu reuşesc să mă mai identific cu doctrina promovată în prezent de PSD, doctrină care a pierdut de mult timp conexiunea cu tot ceea ce ar trebui să fie social-democrația. Nu intenționez să mă dezic de doctrina social-democrată, la fel cum nu intenționez să mă retrag din viața politică. Rămân acelaşi om devotat comunității, însă prefer să îmi derulez viitoarea activitate departe de cangrena vizibilă care a cuprins şi va mistui organizaţia care, poate, va rămâne în istorie ca cel mai mare partid care s-a autodetonat”, a scris Nicoleta Bercaru pe pagina ei de facebook, postând inclusiv demisia.

Cum s-a lepădat Bercaru de PSD Constanța

Iată că, în ciuda dezicerii de partidul care a consacrat-o, Nicoleta Bercaru s-a întors în partid cu ”coada între picioare”, în schimbul unui loc cald în Consiliul Județean. De ce s-a sucit? Din pricina sau datorită lui Horia Țuțuianu care a revenit și el la sentimente mai bune, după ce și-a criticat partidul, imediat după retragearea candidaturii în BPJ. Se știe că între cei doi există o relație de prietenie destul de apropiată. Ba chiar, președintele CJC a vrut s-o ajute pe amica lui, oferindu-i un post mai înalt, acela de director al Centrului Cultural ”Teodor Burada. Nu a apucat să se încălzească scaunul, pentru că l-a eliberat destul de rapid, în baza unei hotărâri de Consiliu Județean.

Postarea prin care se dezicea de PSD a fost ștearsă

Revenind la postarea lui Bercaru, precizăm că aceasta și-a șters postarea, cel mai probabil la îndemnul șefilor. În schimb, marți, 18 august, a făcut o nouă postare, de data aceasta în favoarea PSD arătând cât de mult crede ea în actuala echipă. ”Rămân în PSD, pentru că rămân alături de echipă şi pentru că PSD garantează continuarea proiectelor începute pentru cetățeni de echipa Horia Țuțuianu. Consider că la momentul actual, dincolo de faptul că au existat neînțelegeri în partid, exact ca în orice altă familie mare, ceea ce contează cu adevărat este că avem cu toții acelaşi țel comun: binele comunității. Pentru acest țel am renunțat la orgoliul personal şi am ales echilibrul şi munca în echipa lângă care am activat din 2008 şi până în prezent. Fac parte, pe liste, din echipa Stroe -Țuțuianu şi cred cu tărie că aceasta este varianta câştigătoare pentru Constanța. Constanța merge înainte!”, zice Bercaru, ce ocupă poziția 8 pe lista de consilieri județeni.

Bercaru, ”omul devotat comunității”, mesaj de indignare la adresa românilor din diaspora

Bercaru, acest ”om devotat comunității”, s-a făcut remarcată în urmă cu ceva timp, printr-un mesaj plin de indignare la adresa românilor din diaspora care erau ținuți în carantina obligatorie după revenirea în țară, la începuturile epidemiei de coronavirus în România.

Profesoara Bercaru- ”#insist să mă piș pe #rezist"

De altfel, pesedista constănțeană nu era la prima „abatere“ de acest fel, tot ea fiind cea care, în timpul protestelor din iunie 2018, a distribuit o poză de-a lui Mircea Badea cu ”#insist să mă piș pe #rezist”.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Suparata tare ca nu o mai vrea poporul directoare, si-a luat talpasita si s-a transferat la Scoala 40!! URAAAAA!!! Ce bine!!! Fericire mare in cartierul Inel 2
0
0
Aceasta haimana nu are ce cauta in PSD, de fapt, nu are ce cauta printre oameni. Cum puteti sa acceptati printre voi aceasta impostoare care nu a facut altceva decat sa fure, sa fraiereasca oamenii si sa minta cu nerusinare? Cati parinti a jegmanit la SC. 39! N are fire de par in cap! Pacat, mare pacat! O sa pierdeti din cauza ei!!!
1
0
Bercaru se potriveste manusa in PSD. Hoata, ipocrita, infractoare, adevarat neprinsa ...inca! O nebuna isterica cu acte in regula! A tratat scoala 39 ca pe propria mosie si probabil pe unde va ajunge, va proceda la fel. Pana autoritatile vor hotari sa faca ceva....a fost prins el Mazare, inca speram si fosta lui ,,prietena,, sa ii calce pe urme la un moment dat.
4
0
Aceasta spagara, femeie ieftina si imorala, care si-a terorizat elevii, parintii si profesorii colegi, sper sa primeasca ce merita de la viata. Sa fie tratata cu aceleasi umiliri, istericale si lipsa de bun simt cu care a tratat atata lume cat a fost director la Sc. 39. Nu si-a tinut orele deloc a cerut spagi peste spagi, si-a facut after school unde chema copiii scolii si unde isi obliga invatatoarele sa presteze pe.2.lei...si cate si mai cate.....lista e lunga. DNA -ul ar avea mult de inestigat..daca ar vrea!
3
0
Bercaru, cand ti-ai impartit colegii in chiulangii, penali si curve, ai vorbit de fapt despre tine. Nu veneai la ore, puneai gardianul la usa ca sa nu iasa copiii din clasa ori trimiteai o invatatoare ca tu aveai sedinte la partid sau campanie electorala, deci tu esti chiulangioaica. Penala esti, ca ai numeroase dosare pentru ce ai facut cu banii scolii si nu numai. Curva... ce sa mai zic? Vorbesc de la sine comentariile de aici
9
0
Aceasta specie Bercaru are impresia ca totul i se cuvine, ca numai ea are dreptul la pareri, decizii, ca ale ei sunt cele mai bune.... aceasta creatura terorizeaza oamenii cu istericalele ei, cu un vocabular suburban, potrivit unui profesor de limba romana.... si apropos, toti anii in care a fost director, si-a luat salariul degeaba, fara sa intre la ore... o hoata!
6
0
OPELul din spagi l-a luat!
3
0
Nu va e mai rusine? Asta caracterizeaza membri psd, scuipa si apoi ling. Oameni fara coloana vertebrala, care pentru un loc cald isi vand sufletul. Rusine sa va fie.
10
0
O curva....
10
0
Numai ZDRENTE in partidu asta.
13
1
Cata pula a supt si Bercaru asta prin PSD , cum sa o lase sa plece...
10
0
Vai de voi si de mintea voastra! Vedeti paiul din ochii psd-istilor, dar nu vedeti barnele din ochii vostri! Cat despre dna Bercaru, daca ar face fiecare director doar un sfert din cat a facut dumneaei in scoala aceea invatamantul constantean ar fi fost in fruntea tarii. Numai felul in care scrieti si cuvintele pe care le folositi spun totul despre ce fel de oameni sunteti.
1
20
ne-am saturat de vrajelile voastre, nu vreti sa mai
4
3
Bravo NICOLETA!
4
14
Berca si Tutu egal ONOARE ZERO!
16
5
Un partid de panarame care sper ca in curand sa dispara pentru totdeauna
10
2
Multe din ,,realizarile" lui madam Bercaru de la scoala nr.39 sunt de fapt realizate cu banii parintilor!Mai tineti minte cum l-a acoperit pe Savin,preotul ala din scoala,care tragea cu ochiul pe camere cand se schimbau elevii? In pauze punea muzica sa duduie la maxim,dar numai piese pe gustul ei! Avea anumite ,,grupuri de presiune" din randul cadrelor mai vechi,la anumite clase se achizitiona mobilier din banii parintilor,dupa cateva luni venea si iti baga hartia sub nas ca il donezi scolii !Patru ani la scoala asta m-au costat cat darul la patru nunti!
26
3
Dna B are multe minusuri, in primul rand este o spagara, iar majoritatea parintilor o pot confirma. Da, dna B primea bani pt a aloca elevul X la invatatoarea Y. Ma bucur ca aceasta persoana nu va mai fi directoare, din pacate ramane cu postul de prof. Speram ca nu va continua sa lipseasca asa cum facea cand era si consilier si directoare, multi elevi au vazut o la ore doar la inceput si la sf de an. Ar trebui sa aleaga, ori consilier ori profesor.
22
2
Adevaratul virus. PNL - ciuma galbena
9
16
Sa va fie rusine pentru un asemenea articol. Se cunoaste ca va plac leii grei.
1
14
NU E NICIO SURPRIZA, MULTA MUIE LA AIA CARE VOTATI CIUMA ROSIE
14
5
Sa va fie rusine pentru acest articol
5
13
Doamna Bercaru este un om care aduce plus valoarea pe scena politica constanteana. Fiul meu a fost elev la scoala la care doamna Bercaru a fost directoare, unde a infaptuit doar lucruri minunate.
2
33
Ce ma cocalari voi sunteti mai buni ?Ai dracu ciuma galbena ,,holera liberala.
5
25
Bercaru este un jeg infect al educatiei. O pesedista 100 la 100. Profesorii nu voteaza asa ceva. Rusine psd. Un partid mic cu oameni infecti.
27
5
Bercaru, stai calma ca iti plesneste vreo vena la cap. Stim toti cum esti, iar cu tine acolo PSD are doar de pierdut. Dar tu esti din acel tablou, ce alt partid sa te vrea, iar povestesti ziua ce visezi noaptea!! Nu te vrea , ma, nimeni!
22
3
Mincinoasa, imorala, combinatoare, hoata, spagara, needucata si parvenita. Pentru Bercaru exista Poarta Alba. Fagadau a musamalizat controlul financiar al primariei la scoala 39. Bercaru are mai multe dosare penale pentru abuz in functie si furt calificat. Fagadau, Rasauteanu si Tutuianu sunt cei care au insistat sa fie pe lista PSD. Nicio profesoara nu voteaza PSD!
26
2
Acesta este PSD ,doar fomisti si atat!
22
0
zero zero zero
18
1
Mai fanica, de ce vorbesti tu in numele altora? Pentru simplul motiv ca esti dintre chiulangii, penali sau curve? Asa da se explica. Pe mine nu ma reprezinti si nici parintii
4
21
Surpriza vietii ai avut-o tu Nicoleta cand ai vazut ca a luptat toata scoala impotriva ta si nu te-au mai vrut director iar tu declarai pe la Cuget liber ca te asteapta scoala inapoi. Scoala s-a bucurat enorm ca ai plecat la Burada, nu te mai vrea nimeni la Tonitza! Cat poti minti. Nu ai prieteni, din cauza caracterului tau jegos! O sa vina vremea cand nu vei mai avea pe absolut nimeni pe langa tine, o sa fuga si cei din PSD de tine, ca majoritatea s-au convins ce om de nimic esti.
37
3
Nu e PSD-ista, e pizdista.
30
2
Asta e lichelism de cea mai joasa speta: sa jignesti partidul, oamenii de acolo care te-au sustinut cand erai un NIMENI, iar apoi sa cazi in genunchi ca sa revii!! Problema e ca nu ne-am regenerat din interior, ca nu am adus tineri modesti, inteligenti, cu foame de lupta politica, cu dori a fi lideri si de a musca din opozitie! In afara de Bercaru si Horia pe mine m-au dezamagit mult Draghici si Ciobanu de la care asteptam, in 4 ani de mandat onorabil, initiative, empatie cu partea tanara a electoratului nostru, vigoare si decizii inspirate! Din pacate am ramas cu 2 mari, mari dezamagiri.....
28
5
Este optiunea fiecaruia sa aleaga din ce partid vrea sa faca parte. Acum criticam oamenii pentru alegerile pe care si le asuma? Nu stiu daca altii se descurcau mai bine in situatii limita.
6
20
Doamne, dar doar atata poti, Bogdane? Poate ca de asta se agita atata nevesta-ta sa ramana la conducerea scolii, ca are impresia ca va primi 500 euro per capita. Va avea surpriza vietii.
7
12
Replica, acesta este un articol platit?
6
19
Ce va mai place sa degrati oamenii...
5
21
Trebuie sa iesim la vot pentru a scapa orasul de hotii si parazitii din specia Bercaru!
24
2
Ce a facut notabil aceasta individa de a fost primita si pusa pe pozitia 8, pe liste. Aloo, sefilor PSD, voi dormiti? Voi nu vedeti ca aceasta infatuata, va strica imaginea partidului si asa patata? Ea care a facut numai mizerii acolo pe unde a fost???? Cine va mai voteaza cu asa oameni in preajma voastra???? Sefilor PSD, sa va dau un sfat, gratis: scapati de BERCARU cat mai curand! Nu va vad bine cu ea prin preajma! Mai aveti timp sa i dati un sut in dos!! Credeti ma, merita!!?
31
2
Eu nu sunt surpris deloc de cucoana asta caci ea nu este o exceptie asa sunt aproape toti din PSD,raritati sunt oameni normali din partidul asta,cat despre Badea asta este un fudul prost;nu la facut el las pe motociclistul ala pana n-a mai suportat omul si a acceptat o bataie cu prostul,ce a urmat se stie a tot inceput Badea sa planga si sa caute scuze dupa ce i-a dat ala doar un pumn.
27
1
Fara cuvinte! Fara prestanta, fara eleganta...fara nimic...
20
2
parca mircea badea asta dadea in judecata lumea pentru mesaje urate postate, pe el l-a dat cineva in judecata pentru mesajul postat?ca si asa se lauda ca are multi bani, barem sa plateasca
13
1
Doamne, cum poate candida ptr o demnitate publica individa Bercaru a carei revenire ca directoare la Scoala Tonitza a fost respinsa vehement si violent de colegii profesori! De ce nu dezvolta nimeni subiectul vizavi de faptul ca, in calitate de directoare, achizitiona, se pare, de la propria firma produse de curatenie? Sau cum directoarea care i-a precedat a refuzat sa achite acelei firme o factura ptr niste produse care nu au fost livrate niciodata?! ASTIA SUNT OAMENII PSDULUI IN CONSTANTA !!!
33
1
PSD PCR, ASTI SUMT ASA NUMITII SOCIAL DEMOCRATI
17
0
Aceasta individa penibila si cu evidente probleme la cap pentru cine a vazut-o cum se purta in scoala 39 pe cand era directoare, de parca era mosia ei de la maica-sa, cerea spaga pentru a pune un anumit profesor la clasa sau daca vroiai la o anume invatatoare 500 de euro. DNA cand o viziteaza? Presa de ce nu face anchete? Intrebati si alti parinti!!
36
3
Daca pana acum nu stiam cu cine sa votez, acum stiu sigur cu cine sa NU votez! PSD Constanta si Fagadau, multumiti-i lui Bercaru ca va face imagine...proasta!
34
3
E jenanta individa, iar locul ei pe aceasta lista este o insulta la adresa noastra, a tuturor. Chiar asa sa ne lasam calcati in picioare de jegurile Constantei? Joooos PSD!
39
5
De ce, la articolele despre PSD isti se poate comenta si la cele despre PNL isti, nu???????
11
18
Merg la vot sa votez contra,sa nu ajunga astfel de specimene in conducerea judetului,psd nu mai este ce a fost
30
4
Mincinoasa, imorala, combinatoare, hoata, spagara, needucata si parvenita...astea sunt calitatile care o recomanda pentru inca un mandat la CJ, care sa-i dea posibilitatea sa-si apere hotiile si sa haituie oamenii. Simtul comunitatii este simtul propriului ei buzunar.
35
1
ABSOLUT JENANT! Ajung in Consiliul Judetean indivizi si individe fara demnitate, onoare, bun-simt!
38
1
Mutra ei spune tot...Dinu Paturica la feminin...!!!
32
1
Imi vine sa vomit. Pai cum sa lingi tu, acolo unde ai flegmat si e cangrena?!? Mi-e sila de astfel de specimene, avide dupa putere, care fac orice pentru un loc caldut, care-ti da putere. Caci daca faci politica, abuzezi si de functie si-ti bati joc si de oameni, asa cum a facut aceasta doamna blonda, pe nume B. N. Acum, chiar ca e cuprins de o cangrena, PSD-ul!!! Totul e pe interes, pentru ciolan, pentru scaunul caldut!!
41
2
Vorbiti de continuarea proiectelor? Ale cui? Care proiecte? Despre ce vorbiti?
39
4
Psd coboara incet dar sigur pe un veritabil loc 4 la alegerile locale!
42
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614