REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cum se FURĂ din CENTRUL CONSTANȚEI, la orice VÂRSTĂ! VIDEO

Cum se FURĂ din CENTRUL CONSTANȚEI, la orice VÂRSTĂ! VIDEO

Replica API 30 iunie 2020 | 00:00 6451

Lipsa spiritului civic ne condamnă la involuție socială și la degradarea societății și, din păcate, educația civică nu ține cont de vârstă. O femeie din Constanța a fost surprinsă în timp ce fura flori chiar în centrul Constanței. Hoața a venit pregătită, s-a asigurat că nu este observată de trecători și a acționat. Nu a ținut cont, însă, că în zonă se află camera de supraveghere, iar gestul ei a fost filmat.

Atunci când n-ai bani de flori, le furi din grădina amenajată în centrul orașului! Așa s-a gândit o femeie din Constanța, trecută de prima tinerețe, căreia i-au făcut cu ochiul floricele crescute frumos în grădina dintre Baroul Constanța și Tribunal. Evenimentul s-a petrecut joi, 25 iunie 2020, ora 12.00, fix în centrul orașului, lângă Baroul Constanța. Potrivit unor surse, nu este prima dată când femeia acționează în acest loc.

Hoața a devenit VEDETĂ!

Hoața a venit pregatită, s-a asigurat că nu este vazută, a acționat, plecând, mai apoi, fără nicio jenă, cu sacoșa plină. Femeia filmată de camerele de supraveghere în timp ce fura florile a devenit vedetă pe Facebook, marţi, înregistrarea fiind distribuită de cei care activează în zonă, tocmai în speranţa că va fi recunoscută şi va putea fi dată pe mâna poliţiştilor.

Video:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MP-ule furi curent cu stirile astea
0
0
Babe imputite astea duc lipsa de penis...trebuiesc penetrate in fundulet adanc
1
1
pe hoata o vad dar unde-s florile?, in film se vad niste tufe pe un pietris.
1
0
Boala romaneasca orcat de bogat ai fi chiar daca vezi pe jos o moneda de 10 bani tot ati rupi gatu dupa ia
2
0
a furat masa lui fagadau 5 voturi pentru pesede si nu se mai stie nimic de cazul respectiv .dar de femeia asta votanta pesede .Si ce sariti ba pensionari votanti pesede sa aparati o hoata ?
5
1
Cand in Romania s a votat ca abuzul in serviciu sub 200 000 euro nu se considera infractiune si unde adolescentii sunt bagati ani grei in centre de corectie pentru o ciocolata furata de la supermarket, aceast articol este irelevant.
6
0
Brusc sunteti toti moralisti! Cand faceti pe dracu-n patru sa nu va achitati impozitele sau sa fentati sistemul va laudati la bere. Daca a luat o floare nu inseamna ca a furat a la Udrea de la gura popurului. Si voi comentatori care nu ati calatorit mai departe de Vadu dar brusc vreti viata civica ca in occidenta spalati-va pe dinti mai intai si rugati-va sa fiti mai putin prosti si jigodii maine!
5
5
Femeia a luat o floare saraca pentru ca nu isi permite sa cumpere una. Toata pulimea niste justitiari contemporani care in loc sa fie oameni aleg sa fie niste jigodii fals emancipate. Hotii adevarati nu sunt acesti amarati. Mi e rusine de morala ziaristei care a publicat asa ceva
1
10
Politia locala unde este? Acesti trantori sa fie pusi la munca in folosul comunitatii!
9
4
dati imaginile la scoala de politie locala, unde sunt ei?de ce au salariile de 6000 lei?cine ii trage la raspundere?
10
5
ati filmat o psdista facand ceva natural pt ei
12
6
Daca o cunoaste cineva sa-i faca public numele, ar fi interesant. Mai mare rusinea
5
3
Isi face un ceai de plante.
4
3
Daca era hoata adevarata vedea camera de luat vederi. Asa a intrat ca musca in lapte. Si chiar asa, cu hotii cei mari ce se aude?...
5
7
Ca a furat am vazut. Care este urmarea? A fost gasita de Politie, i s-a facut dosar?
7
2
A ajuns degeaba la maturitate.
9
3
Pentru asa ceva e simplu sa fie pusa cucoana la munca in folosul comunitatii,fix la plantat flori, macar zece zile.
15
1
Prostane, nu exista politia nationala ci doar Politia Romana. Iar aia pe care-i plangi sunt in subordinea primarului, fiind doar niste sclavetzi ai acestuia
14
4
Polutia nu are timp de asa ceva, de manelistii care deranjeaza cate un cartier intreg sau de interlopi! Polutia amendeaza babele care vand cate o legatura de patrunjel la coltul strazii!
11
7
frate, aia de abia isi mai taraie basinile si tot fura! Nici nu imaginez ce facea cand era mai tanara
17
2
In subordinea IPJ, acolo este politia locala. De ce va tot luati de locala, mai sclavilor? Ordinea publica este competenta politiei nationale! Vorba lui Lapusneanu, multi comentatori, dar prosti.
7
14
Unde e Politia Locala aia platita cu bani multi?
20
5
Daca s-ar umple orasul de camere de supraveghere ,simtul civic ar fi ca-n occident ! Frica pazeste bostanaria si nicidecum primarele .Dar Primaria NU vrea sa monteze asa ceva ...de frica camerelor ,asta-i filozofia .
22
5
Primarul fura din pix milioane de euro din banii primariei si vad ca lumea il tot voteaza, nu degeaba plateste primaria spatiile pensionarilor... idioti constantenii astia
20
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218