REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cum se menţine Loredana Groza în formă la 49 de ani

Cum se menţine Loredana Groza în formă la 49 de ani

Replica API 14 mai 2019 | 00:00 437

Loredana Groza

Luna viitoare împlineşte 49 de ani, însă Loredana Groza este una dintre artistele care reuşesc să se menţină tinere şi pline de energie. Pe de o parte gena, pe de altă parte tratamentele estetice, dar mai ales stilul de viaţă este secretul ei. Artista se află într-o vacanţă în Turcia, unde combină la greu yoga cu detoxifierea. Dar şi alte vedete se mai relaxează... stând în cap.

Între două concerte, Loredana Groza preferă să se relaxeze în vacanţe. A fost în India unde s-a bucurat de peisaje şi de mâncărurile lor tradiţionale, iar acum se află în Turcia, împreună cu fiica ei, Ioana.

Pentru celebra artistă este extrem de important stilul de viaţă sănătos, aşa că nu face rabat de la nimic. Yoga, precum şi alimentaţia sănătoasă, o ajută să se menţină tânără şi în formă şi iată că le practică chiar şi în vacanţe. În timp ce alţii lenevesc pe şezlong şi se bucură de cele mai gustoase mâncăruri, adevărate bombe calorice, diva preferă să stea în cap, ori în poziţia lotus, dar şi alte exerciţii fizice care îi solicită concentrarea.

La capitolul alimentaţie, Lori a preferat detoxifierea cu ajutorul legumelor şi al fructelor. Remus Gugu, profesor de yoga tradiţională, ne-a povestit despre beneficiile pe care yoga le aduce trupului: ”Yoga tradiţională este ştiinţa relaxării. Ştiinţa care extinde meditaţia de la minte către corp. Principalele beneficii sunt: restabileşte echilibrul coloanei vertebrale, restabileşte echilibrul sistemului respirator, dar şi echilibrul sistemului emoţional. Toate acestea au efecte benefice asupra problemelor de sănătate ale omului modern: - probleme cu coloana vertebrală, cu glanda tiroidă, surplusul de greutate, atacurile de panică, problemele cu insomnia, într-un cuvânt, ne oferă o perspectivă fericită asupra vieţii. Poziţia Lotus e o poziţie meditativă, iar odată ce corpul meditează, are loc o regenerare la nivel celular. Toate acestea se întâmplă doar activând serotonina (hormonii fericirii) şi endorfinele- moleculele fericirii. Yoga ne ajută să fim mai fericiţi şi mai uşori. Un abonament de 12 şedinţe costă 300 de lei, iar şedinţa durează o oră şi jumătate”.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si-a facut fata de muma padurii !---si-a batut joc de ea
0
0
se mentine cu banii lui barbasu care a bagat-o in proteve altfel cinta si acum prin circiumi
4
0
O moldoveanca care se mentine prin felatie la greu...
2
0
La casare la REMAT!
4
0
La cate operatii are......!? E de nerecunoscut..... Se prosteste la batranete si madama asta.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367