REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cum se simte Simona Halep, după ce s-a vaccinat împotriva Covid-19

Cum se simte Simona Halep, după ce s-a vaccinat împotriva Covid-19

Replica API 4 martie 2021 | 00:00 1501

Simona Halep s-a vaccinat împotriva Covid-19 chiar în ziua de Dragobete, atunci când a mers la unul dintre centrele specializate pentru a se imuniza. Imediat după vaccin, cea mai bună jucătoare de tenis din România a declarat că se simte bine și speră ca lucrurile să rămână la fel. Ei bine, în continuare vă spunem cum se simte sportiva la o săptămână de la vaccin, dar vă prezentăm în exclusivitate și imagini cu Simona Halep, în timp ce pleca grăbită, de acasă.

Simona Halep a decis să facă parte din categoria persoanelor care s-au imunizat împotriva Covid-19, astfel că în urmă cu o săptămână, chiar în ziua de Dragobete, cea mai bună jucătoare de tenis din România a decis să se vaccineze.

Imediat după vaccin, Simona Halep a făcut și primele declarații la Antena Stars, unde a vorbit despre starea sa, precizând că se simte bine și speră ca lucrurile să fie neschimbate.

''Sunt bine acum, sper să nu am reacții adverse niciodată. Sunt în recuperare acum. Vreau să merg 100% la Olimpiadă și să fac și treabă bună. Se vorbește din ce în ce mai mult de Olimpiadă. Sper să reușesc să iau o medalie, oricare ar fi ea. Sper să nu fie greu. De-abia a început anul. Sper să joc bine la fiecare turneu cum am făcut-o și în Australia. Încă nu ne-am pregătit, sperăm că în mai ne antrenăm mai mult'', spunea Simona Halep, după ce s-a vaccinat.

Astfel, se pare că dorința i s-a împlinit, iar sportiva noastră nu a avut reacții care să-i denatureze planurile. Sau, cel puțin, asta înțelegem din cele mai recente imagini cu sportiva noastră. Paparazzii de la Spynews, cărora nu le scapă nimic, au surprins-o pe Simona Halep în timp ce se grăbea să plece de acasă.

Întâmpinată de o femeie, care a venit special la domiciliul din Primăverii al sportivei, Simona Halep a ieșit din casă și a salutat-o pe aceasta. Femeia a așteptat preț de câteva minute, pentru ca mai apoi Simona Halep să apară trăgând după ea o plasă destul de mare.

Îmbrăcată lejer, cu părul prins la spate, Simona Halep s-a urcat în mașină pe bancheta din spate, nu înainte, însă, să-și scoată plasticul de pe tălpile adidașilor, pe care l-a aruncat la gunoi.

Destul de grăbită, sportiva noastră a plecat la drum. La un moment dat, pe traseu, Simona Halep a rugat-o pe șoferița care a venit să o ia să oprească, pentru ca în autovehicul să urce și una dintre prietenele bune ale Simonei Halep.

Nu știm unde s-a îndreptat aceasta, însă cert este că a plecat din București. Nu este exclus ca sportiva să fi mers la Constanța, la familia ei. Tenismena are o locuință de vis la malul mării și nu doar acolo, pentru că Simona Halep se bucură de mai multe locații superbe atât în Capitală, cât și în provincie.

Pe lângă locuința din cartierul Primăverii, pe care a achiziționat-o alături de iubitul ei, Toni Iuruc, Simona Halep mai are o altă casă în zona Herăstrău, dar și un apartament într-o altă zonă scumpă din Capitală. Simona Halep nu s-a oprit aici, pentru că sportiva mai are o altă vilă de lux, în Brașov, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o vaccineaza Iuruc zilnic ! A rupt fashu dupa ea !
2
0
Varu ei cu care se va casatorii oaia de la stejaru, cu branza intre dinti ,papuas cu 8 clase si privire tampa
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920