REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cum și-a propus Hagi s-o scoată pe Viitorul din criză: „Lucrurile sunt mai dificile, din cauza noastră am ajuns aici”

Cum și-a propus Hagi s-o scoată pe Viitorul din criză: „Lucrurile sunt mai dificile, din cauza noastră am ajuns aici”

Replica API 15 februarie 2019 | 00:00 375

Fără victorie în ultimele șase etape, Viitorul speră să se redreseze și să se apropie de asigurarea calificării în play-off printr-o victorie în duelul cu Poli Iași, programat vineri, de la ora 20.00, în etapa a 24-a a Ligii 1. Gheorghe Hagi a vorbit despre meciul cu moldovenii la conferința de presă de ieri.

Viitorul - Poli Iași se joacă vineri, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, Look Sport și TV Digi Sport

„Mai avem trei meciuri, dintre care două pe teren propriu, și vrem să facem punctele necesare ca să mergem iar în play-off. Este clar că lucrurile sunt mai dificile, din cauza noastră am ajuns aici, să existe întrebarea dacă mergem sau nu în play-off. Pentru că în ultima perioadă rezultatele nu au așa de bune.

Factorul cel mai important este că depindem doar de noi, de rezultatele noastre. În viața unei echipe, mai sunt și perioade în care nu ies lucrurile. Le-am spus băieților că trebuie să jucăm fotbalul nostru și poate vom avea și mai multă șansă, vom fi mai inspirați în fața porții, pentru că ocazii avem, dar ratăm. Sperăm să ne deblocăm în meciul cu Iași și să câștigăm.

Este un meci important, dar nu decisiv. Poate pentru alții este decisiv! Întâlnim un adversar care joacă foarte bine pe contraatac, știe să joace fotbal, este puternic pe faze fixe. Și ei se luptă pentru play-off, au arătat că au valoare”, a spus Gică Hagi, care nu-l va putea folosi pe fundașul olandez Bas Kuipers, suspendat după eliminarea din partida cu Astra Giurgiu.

„Venim după o serie de meciuri în care am luat doar un punct și nu am reușit să marcăm, dar intrăm pe teren în meciul cu Iași doar cu gândul la victorie. Și în campionatele trecute s-a luptat pentru un loc în play-off până în ultima etapă. Important este că suntem la mâna noastră și trebuie să ne facem jocul ca să adunăm cât mai multe puncte în etapele rămase”- Sebastian Mladen, mijlocaș Viitorul

„Nu am făcut calcule pentru play-off, jucăm fiecare meci la victorie. Avem nevoie să marcăm, să câștigăm, să prindem din nou încredere. Vrem să spargem gheața, să dăm gol și să ne revenim”- Carlo Casap, mijlocaș Viitorul

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
investeste si matale nitel in ceva deplasari si amicale prin California, Texas, de-astea. P-acolo pe unde domiciliaza banul gros. Mai vinzi niste rablamente si sa vezi ce bine va incepe sa mearga treaba.
0
0
din cauza .....pariurilor ati ajuns aici. gata cu smiorcaiala falsa.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614