REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cum și-a propus Sânziana Buruiană să intre în Cartea Recordurilor? Multe femei consideră gestul bizar

Cum și-a propus Sânziana Buruiană să intre în Cartea Recordurilor? Multe femei consideră gestul bizar

Replica API 20 mai 2022 | 00:00 828

Sânziana Buruiană își dorește cu ardoare să intre în Cartea Recordurilor, cu ajutorul unui obicei neașteptat! Urmăritorii vedetei au fost surprinși când au aflat despre ce este vorba, mai ales că nu multe femei fac așa ceva. Iată ce record vrea să bată Sânzi.

Sânziana Buruiană

Cum și-a propus Sânziana Buruiană să intre în Cartea Recordurilor?

Sânziana Buruiană a fost mamă full-time, însă de ceva timp a început să se concentreze, din nou, și asupra carierei. Din acest motiv, blonda s-a mutat în Budapesta, alături de familie, unde nu a renunțat la unul dintre obiceiurile pe care le are încă de când prima sa fetiță a venit pe lume: alăptatul! Sânziana Buruiană mărturisește că alăptează de șase ani fără pauză și se vede chiar și în Cartea Recordurilor pentru asta.

Vedeta a hrănit primul copil la sân vreme de patru ani și, imediat după, a venit pe lume cea de-a doua fetiță. Nici măcar cât era însărcinată cu mezina familiei nu a încetat să o alăpteze pe fiica cea mare. Sânziana consideră că ar putea să intre în Cartea Recordurilor, căci nu este de ici, colo, să hrănești un copil la sân o perioadă atât de lungă de timp și chiar le sfătuiește pe mămici să alăpteze cât de mult pot.

Sânziana Buruiană se vede în Cartea Recordurilor! Alăptează de șase ani, fără oprire

„Chiar aș putea să intru în Cartea Recordurilor. Nu știu care a fost cel mai mare record, însă eu am deja șase ani și jumătate de alăptat neîntrerupt, pentru că mai întâi am alăptat-o pe Iza, foarte mult timp, iar apoi s-a născut cea mică și nu am făcut deloc pauză. Le sfătuiesc pe toate femeile să facă lucrul acesta, pentru că imunitatea fetelor este foarte bună. Ele trec peste orice răceală foarte, foarte repede”, a declarat Sânziana Buruiană, într-o intervenție televizată la Antena Stars, citează click.ro.

Mai mult decât atât, vedeta nu pare deranjată de faptul că alăptează de o perioadă îndelungată, ba chiar este bucuroasă. Gestul său nu are mari beneficii doar pentru sănătatea fetelor ei, ci este și o metodă prin care le liniștește mai repede și astfel scapă de multe dintre problemele pe care proaspetele mămici le au cu copiii, în perioada insomniilor.

„Șase ani, da, continuu, pentru că mie, sincer, îmi este ușor. Le adorm foarte repede. În momentul în care le pun la sân, imediat. Adică eu nu mă chinui legănatul, niciodată nu le-am legănat ca să adoarmă sau să găsesc o grămadă de metode”, a mai precizat blonda, la postul de televiziune citat anterior.

A dat România pe Ungaria. Ce a determinat-o să ia decizia?

Sânziana Buruiană și fostul fotbalist Nicolae Zuluf au o căsnicie pe care o țin departe de lumina reflectoarelor. Împreună, au devenit părinți de fete și au doi copii cu care să mândresc. Primii ani după ce Iza, fiica cea mare, a venit pe lume, Sânziana s-a dedicat creșterii micuței și a renunțat la aparițiile cu care ne obișnuise. A revenit pe micile ecrane în România, întâi, iar apoi a primit o oferă din partea vecinilor unguri. Nu a stat prea mult pe gânduri și a plecat, alături de întreaga familie.

Sânziana locuiește acum în Budapesta și susține că are un salariu dublu față de suma pe care o încasa lunar în România.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A**a lingea barbati in a**s de parca aveau ciocolata acolo
0
0
LAPTAREASA ALAPTATOAREA
0
0
numai borfeturi nu erau in Cartea Recordurile .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614