REPLICA ONLINE CONSTANTA

-0.1° Constanța Dum., 10 Dec. 2023
Anul XX Nr. 6573
-0.1° Constanța Duminică, 10 Decembrie 2023 Anul XX Nr. 6573

Cum te ajută publicitatea să-ți crești afacerea

Cum te ajută publicitatea să-ți crești afacerea

A.F. 25 noiembrie 2022 | 00:00 593

De-a lungul anilor, a fost demonstrat faptul că publicitatea este cea care vinde, de fapt, produsele unui brand sau serviciile unei companii. Primul spot publicitar a rulat la 1 iulie 1941, în America, în timpul unui meci de baseball între Brooklyn Dodgers și Philadelphia Phillies. Reclama era pentru ceasurile Bulova, brand extrem de apreciat și astăzi.


Inovația, calitatea produselor și serviciilor sunt importante pentru business, dar mesajul te ajută să ajungi la un public cât mai mare și să crești.

În cazul afacerilor mici, la început de drum, colaborarea cu o agenție care să îți asigure cele mai bune servicii media este esențială pentru a atrage noi clienți și a te ajuta să vinzi mai multe produse sau servicii către clienții pe care îi ai deja. Dacă vrei să alegi calea cea mai ușoară și fără o limită minimă de buget, poți intra pe Mediabuy.ro, prima platformă online de servicii media integrate care îți oferă acces către toți operatorii media – TV, radio, online și outdoor.

Practic, publicitatea, indiferent de canalele pe care se desfășoară, te ajută să-ți crești vizibilitatea, să atragi parteneri alături de care să crești, să dai zvonul despre produsele tale și să creezi ecou în comunicarea prin viu grai. Mai mult decât atât, orice reclamă la TV, la radio sau în mediul online ajută la schimbarea percepției negative sau învechite a unui brand care nu s-a poziționat corect pe piață încă de la început.

Iată 5 beneficii majore pe care le are publicitatea asupra firmelor mici, la început de drum:

1. Aduce mai mulți clienți. Dacă vorbim de produse, o campanie de servicii media bine realizată îți va aduce mai mulți vizitatori (online sau în magazin) și te va ajuta, automat, să îți crești vânzările.

2. Promovează noile produse / servicii. Atunci când vrei să pui pe piață un nou produs sau serviciu, te poți lovi de reticența clienților. Un mesaj puternic transmis pe canalele media potrivite va înlocui reticența cu interesul pentru produsul respectiv.

3. Crește traficul pe pagina de prezentare. Orice business are o pagină web prin care își prezintă activitatea și ofertele pentru clienți. Prin promovare, mai ales în mediul online, poți atrage mai mulți vizitatori pe pagina ta. Aceștia se pot transforma în clienți și îți pot aduce, la rândul lor, noi vizitatori.

4. Creează brand awareness. Vrei să fii perceput drept cel mai bun sau printre cei mai buni pe nișa ta? Atunci ai nevoie de un mediaplan creat de către o echipă de experți. Completează formularul de pe platforma Mediabuy.ro și vei beneficia de consultanța unei echipe cu experiență de peste 12 ani în acest domeniu și de cele mai bune costuri negociate la furnizorii de servicii media. Poziționarea corectă în percepția colectivă va aduce doar beneficii business-ului tău.

5. Te diferențiază de competitori. În cazul afacerilor care se lansează pe o piață deja suprasaturată, o campanie media face diferența față de celelalte branduri din domeniu.

Mai mult decât atât, o campanie media vine în sprijinul reclamei „din gură-n gură” sau prin recomandare. Un sondaj realizat de Small Business Trends arată că 85% dintre firmele mici au cei mai mulți clienți veniți prin recomandare.

Iar acest gen de publicitate poate fi amplificat prin expunere media. Cu cât va auzi mai multă lume de tine și vei face mai mulți clienți fericiți, cu atât vei avea mai multe persoane care să te recomande și altora.

Orice mic antreprenor se poate înscrie pe platforma Mediabuy.ro și un specialist va configura un mediaplan adaptat nevoilor sale de expunere, indiferent de buget și, mai ales, targetat către zona geografică în care își desfășoară activitatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
2414717414
5/49
442464507-12-20235 6 3 1 6 1 0
joker
3431514362