REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Cum te mai poate șoca Madonna la 61 de ani: Topless, brațe de culturistă și înjurături pentru fani

Cum te mai poate șoca Madonna la 61 de ani: Topless, brațe de culturistă și înjurături pentru fani

Replica API 26 mai 2020 | 21:04 1324

Madonna, una dintre cele mai titrate dive ale muzicii pop, cu o avere de ordinul milioanelor de dolari șochează din nou. Atunci când ne gândeam că nu ne mai poate uimi cu nimic, după ce a apărut de nenumărate ori în costumații situate la limita decenței, a ignorat sfatul autorităților pentru a organiza o petrecere pentru iubitul mai tânăr cu peste trei decenii și a declarat că a fost infectată cu coronavirus, iată că diva lovește din nou! A renunțat aproape în totalitate la haine și le-a adresat internauților care o critică un mesaj deloc prietenos, din care nu au lipsit cuvintele vulgare, scrie click.ro.

Madonna

Foto Arhivă personală

Numele Madonnei a devenit sinonim cu gesturile controversate. Nu trece lună fără ca vedeta să se remarce pe rețelele de socializare! Nu neapărat prin muzică, ci prin gesturi îndoilenice! Luna trecută Madonna a declarat că a suferit de coronavirus și a ignorat cu desăvâșire sfatul autorităților de a respecta distanșarea socială. Din contră, ea a organizat o petrecere pentru iubitul său, Ahlamalik Williams, de doar 27 de ani.

Madonna, Ahlamalik Williams

Foto Arhivă personală

Regulile impuse de autorități au fost trecute cu vederea, iar diva a scos din buzunar peste 100.000 de dolari doar pentru cadoul iubitului care o face să trăiască a doua tinerețe. Odată cu retrăirea fiorilor iubirii se pare că Madonna a redescoperit și comportamentul teribilist, specific mai degrabă adolescenților decât unei doamne aflate la vârsta de 61 de ani.

Foto Instagram Madonna

Ultima postare a vedetei este o fotografie în care apare purtând lenjerie intimă și etalându-şi trupul care le-ar putea face invidioase până și pe femeile de 30 de ani. Nu imaginea a fost cea care a șocat, ci descrierea pe care Madonna a ales să o scrie în dreptul ei.

click pe foto

Foto Instagram Madonna

„Situația în care se află garderoba. Pentru cei care sunt deranjați de această fotografie spun că am absolvit Universitatea celor care nu dau doi bani. Mă bucur că ați venit la absolvirea mea. Promoția 2020”, au fost cuvintele divei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai fato, las-o mai moale. Nu te mai prinde.
0
0
Ar trebui sa se retraga in anonimat pana nu devine penibila.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218