REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.1° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.1° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Cum traversează strada o persoană aflată în cărucior cu rotile, în Constanța?

Cum traversează strada o persoană aflată în cărucior cu rotile, în Constanța?

Replica API 17 martie 2018 | 00:00 256

În Constanța, persoanele cu dizabilități aflate în scaune rulante nu pot nici strada să o traverseze, din cauza bordurilor înalte. O demonstrează un incident surprins, vineri, 16 martie a.c., de o constănțeană, pe trecerea de pietoni de la intersecția bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și Soveja, în dreptul City Park Mall. „Să comentez? Nu are rost. Am obosit...”, este comentariul lăsat de cea care a surprins și postat imaginile pe un grup de pe o rețea de socializare. În imagini se poate vedea cum două persoane se află lângă un cărucior cu rotile, în care se află o femeie, și rămân pe trecerea de pietoni, în imposibilitatea de a urca pe trotuar, din cauza bordurilor înalte, în timp ce pe lângă ele trec autoturisme.

F.B.

Sursă foto: Adriana Laura, Constanța protestează, Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand aveam copilul mic, nu puteam pleca cu caruciorul, pentru ca treptele mijloacelor de transport in comun erau prea inalte, iar usile prea stramte si strambe.
0
0
foarte simplu,se face o cruce mare,o rugaciune catre Domnul si o injuratura catre fagadau si natia lui dupa care te arunci pe zebra cu toate rotile
1
0
In cartier in mijlocele de transport cand stau si dorm in masinile lor cu geamuri fumurii. Mai sunt plati si de noi.
1
0
simpozioanele unde merge sa aiba de unde veni si sa organizeze bairamuri cu trupe de drogati si cu denumiri pompoase.Restul populatiei se descurca cum poate cu haitele de caini tigani si gunoaie,fara strazi,fara parcari fara infrastructura aha vedeti ca o sa mareasca de vreo 5 ori si impozitele ca nu-s bani.
1
0
Pe partea cealalta este mai rau in sensul ca nu ai cum sa ajungi la trecerea de pietoni. Dupa ce ca in actualul mandat nu s-a facut mai nimic si putinul facut este de cea mai slaba calitate. Domnule primar va rog sa nu mai faceti nimic fiindca tot ce faceti este de proasta calitate si cheltuim banii degeaba.
3
0
Constanta lumea a 3a. Tiai dreq de hoti mincinosi si koorve
6
0
Iar stiri luate de pe facebook
0
4
Sa vezi ce naspa e sa mergi cu carje si sa fii nevoit sa sari borduri inalte, sa ocolesti rahat de caine etc etc etc....n am crezut ca e atat de dificil sa merg cu carje decat at cand am fost in aceasta situatie. Nu vreau sa stiu cum se descurca oamenii in carucior cu rotile.mai ales la traversat intersectii mari in 20 de secunde!!!
7
0
Poate vede cineva din Primarie si trotuarul opus care are un sant plin cu apa si borduri inalte fara rampa. "Modernizarea" s-a facut anul trecut
6
0
..shitBUC..
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369