REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CUM va arăta noul Consiliu Județean Constanţa

CUM va arăta noul Consiliu Județean Constanţa

Replica API 8 octombrie 2020 | 23:40 7378

La nivelul județului Constanța, Mihai Lupu, de la Partidul Național Liberal, este cel care va ocupa funcţia de preşedinte al Consiliului Județean pentru următorii patru ani.

Un procent de 46,28% dintre cetăţenii cu drept de vot ai judeţului Constanţa au decis cum va arată noul Consiliu Judeţean: 16 consilieri PNL, 10 consilieri PSD, 5 consilieri USR Plus, 3 consilieri PMP, 3 consilieri Pro România.

Partidul Național Liberal va fi reprezentant de următorii membri: Marian Cruşoveanu, Stelian Gima, Dana Constantinescu, Bogdan Bola, Gianina Ionela Topolov, Stere Guteanu, Liviu Popa Cristian, Florin Zahariuc, Enache Bucovală, Dorin Opreanu, Cătălin Costel Ilie, Pîrvulescu Florin, Drăgan George, Mihaela Scrieciu, Dincer Geafer și Alexandru Dima.

Consilierii județeni PSD: Marius-Horia Țuțuianu, Alexandru Mîrșu, Veronica-Adriana Gheorghe, Marius-Costel Ciobănel, Marinela Dragnea, Gheorghe Donțu, Cosmin Ciobanu, Nicoleta Bercaru, Leonard Florin Tănase și Marius Liviu Petre.

Consilierii județeni USR-PLUS: Petre Enciu, Edward Nedelcu, Remus Negoi, George Bădilă, Andrada Dordea.

Consilierii judeţeni PMP: Claudiu Palaz, Reşit Florentina Ioana şi Senopol Virgil Cristian.

Consilierii judeţeni PRO România: Răzvan Filipescu, Vasile Rizea și Leonard Drăgan.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fara Palas la CJC sluga lui Stroie Stiu foarte bine cum negociase cu Stroie sa ramana vicepresedinte la CJC sa controleze burada, pavilionul si judetul sa puna firmele lui sa castige contracte. In toata campania a dat in PNL sa castige PSD. Acest persons trebuie exclus din viata publica numai rau a facut Constanteni lor.
2
2
Tutuiene cum e sa stai in bancuta si nu la catedra, te ai invatat acolo in fata, dar esti atat de slab incat ai supt tot ce ai primit de la stroe. Dc erai barbat mergeai independent, nu stateai sa sugi. Hai sa te vedem la parlamentare ca independent cate 10 voturi faci. Doar nu credeai ca te pune cineva pe o lista. Ai mai mari sanse la usr, baiete nu ai facut absolut nimic cat ai fost acolo, nimic nu a ramas in urma ta, decat scandal si aranjamente.
2
0
Tea scos la pensie cu surle si trambite, tia dat statu degeaba pensie de sute de milioane, nu te mai satura dumnezeu. Huuuo mwistule nu tiar mai murii altul inainte
1
0
.nu va este dor de jigodia IORDACHE MAREAN??omul care a facut numai rau??el care a sapat vreo 10 zile groapa altuia si ca prostul pe 13 Sept.2020, a cazut in ea??sa nu-i duceti dorul..el este acul SEFUL IADULUI..intr-un loc plin cu verdeata,asa ca la BALTA LUI OLARU..acolo este tot sef...a fost numit..seful iadului...asta si-a dorit...va trimite la toti..PUPICI..
1
1
Nea Ghita Vicepresedinte !
1
0
JEGURI UMANE . A PLANS CHIORUL PENTRU VOT DUPA CARE A PREDAT ORASUL SI PARTIDUL LA PALAZ
1
0
Dl Lupu a zis ca reduce pretul la mc de la RAJA! Am observat ca deja au aparut postacii xare spun ca nu e fezabila reducerea!
1
0
Afla informatii noi despre cine formeaza Statul Paralel si ce averi au cei din Statul Paralel. Folositi adresele web: v55gs5i46t7j6ksy.onion.ws v55gs5i46t7j6ksy.onion.pet
0
0
Sa votat pentru schimbare, pleaca unii si se intorc tot ei. Marsu, Tutuianu, Bola, Dima si altii care se stiu ei. Parca fara machidoni, vai mama noastra, ce am vrut si ce a iesit
6
2
un om cu bun simt,mai trb sa umble putin la anturaj va doresc sa ramaneti in istorie ca un om care sa se sacrifice pentri cei multi nu pentru cei putini
1
0
Enciu Petre Consikier judetean de la usr dar a fost si pe lista pnl ovidiu la consilieri locali
5
1
Ca sa ocupi post de consilier judetean nu era obligatoriu sa ai bac ul luat? Ciobanel Marius Costelus are 8 clase. Ca sa fii consilier judetean psd, nu trebuie sa fii membru al acestui partid? Leonard Tanase este presedintele ALDE Constanta. Legile sunt doar pentru prosti, maimutoii astia jobless nu se supun legilor. Interesant.
12
0
trebuie facuta de muistii de la dna. Atata timp cat judecatorii inghit spaga ne vom intalni mereu cu infractori muisti gen tutuianu sau dontu in consiliu !!! Muie cu cacat la toti !!!
9
1
multi de lui mache in consiliu ,PNL uleei in constanta data viitoare mai atent cu acesti mache trimitetii la alte partide ca ne am cam saturat .
17
4
Cam cipanizata lista.....din nou.
29
3
Lupu dupa ce a muls oil terminal a ajuns seful cj. Asta o fi reteta ??
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218