REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cum va fi rochia de mireasă a Adelinei Pestrițu și cum își va îmbrăca fetița: „Sunt foarte dificilă“

Cum va fi rochia de mireasă a Adelinei Pestrițu și cum își va îmbrăca fetița: „Sunt foarte dificilă“

Replica API 19 aprilie 2019 | 00:00 716

Adelina Pestriţu

Adelina Pestriţu (32 de ani) şi iubitul ei, Virgil Şteblea, sunt în focuri! Cei doi se pregătesc de zor pentru cel mai mare eveniment din viaţa lor, clipa când vor păşi la altar, pe 20 iulie 2019. Adelina îşi doreşte o nuntă grandioasă, aşa cum a fost şi botezul micuţei lor, Zenaida Maria. Acesta a fost motivul pentru care au ales aceeaşi locaţie pentru evenimentul programat pe 20 iulie: Aristocrat Events Hall.

"Ne punem şaiba pe deget, aşa cum îmi place mie să spun. O să fie o zi mare pentru noi ca şi cuplu, ca şi familie. Avem foarte multe lucruri de pus la punct. Noi ştim cum va arăta nunta. Nu vom face afară, nu vrem să riscăm, că vremea ne poate juca feste. O să facem pertecerea în aceeaşi locaţie unde am făcut botezul Zenaidei şi ziua mea de naştere. Ne simţim bine acolo, plus că cei de acolo ne îndeplinesc toate dorinţele", ne-a declarat viitoarea mireasă.

De câteva luni, Adelina tot probează rochii de mireasă, dar nici până acum nu a găsit modelul care să o satisfacă pe deplin. "Nu am nici o rochie, am doar idei. Nu m-am hotărât încă, sunt foarte dificilă. Mă hotărăsc, mă răzgândesc. Aş vrea să fie mai pe eleganţă, pe preţiozitate. Cred că ar merge şi un model de prinţesă. Nu ştiu, nu m-am hotărît, mai întrebaţi-mă până pe 19 iulie, că sigur am ceva să vă spun. Şi Zeni o să fie o mini miresică. O să fie îmbrăcată în mireasă", ne-a mai dezvăluit ea.

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea sunt împreună de doi ani şi au o fetiţă, pe Zenaida Maria, care împlineşte opt luni. Cei doi sunt topiţi după micuţa care dă să facă primii paşi.

Adelina Pestriţu, Virgil Şteblea şi Zeni

"Zeni se ridică deja în picioare. Vrea să meargă. Este adorabilă, suntem topiţi după ea, atât eu cât şi Virgil. Suntem înnebuniţi să stăm cu ea. Într-adevăr, am dureri de spate, sunt foarte multe nopţi nedormite, dar când o ţin în braţe uit de tot", ne-a mărturisit Adelina Pestriţu.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stiri cu borfeturi
5
0
Cine e adelina pestritu? Si-a gasit sponsoru sa stea in banca ei. Nu prezinta interes. Avem noi alte probleme.
8
0
cu aere de vedete
10
0
Bagati in seama toate panaramele. Petarda asta cu ce s-a remarcat in viata? Tin minte si acum o faza, cu ea in masina proprie, intervievata de cineva. O intreba despre un anumit obiect detinut. A raspuns cu naturalete penibila ca orice diva trebuie sa aiba asa ceva, deci si ea are. Se vedea si se visa diva, bomba naibii. La ziua ei de nastere, acum vreo 2 luni si ceva, a invitat peste 200 de persoane. A fost filmata in timp ce primea fiecare invitat si ciocnea paharul de sampanie, ca la o nunta de mari personalitati. De ce? Cine se crede? Prin ce s-a remarcat?
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920