REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cum vă puteți petrece MINIVACANȚA de 1 DECEMBRIE, la CONSTANȚA!

Cum vă puteți petrece MINIVACANȚA de 1 DECEMBRIE, la CONSTANȚA!

Replica API 30 noiembrie 2021 | 00:20 2547

Minivacanța prelungită de 1 Decembrie reprezintă încă un prilej de a petrece timp prețios alături de cei dragi. Dacă cei mai mulți constănțeni au preferat să plece către Valea Prahovei, există și persoane, care din diferite motive, nu au putut părăsi județul. Dar trebuie să știți că și pentru aceștia există variante de a petrece pe plan local. Instituțiile publice de cultură organizează activități pentru toate vârstele, de la expoziții, seri de filme, stand-up cu comedianți cunoscuți, până la piese de teatru. În rândurile de mai jos puteți regăsi programul pentru perioada 30 noiembrie – 5 decembrie 2021.

Minivacanța prelungită de 1 Decembrie poate fi petrecută și la Constanța. Astfel, instituțiile publice de cultură din municipiu au organizat un program pentru perioada 30 noiembrie – 5 decembrie 2021. Spre exemplu, la Muzeul de Artă Constanța, miercuri, 1 decembrie, Ziua Națională a României ora

10.00 „Făurăria lui Brâncuși”, compusă de maestrul Viorel Munteanu, sub inspirația operelor marelui sculptor român Constantin Brâncuși special pentru violonista Diana Jipa și pianistul Ștefan Doniga, face parte din Proiectul „Music 4 All”, „Redescoperind Muzeul de Artă. Modele exotice în pictura interbelică românească”. Facultatea de Arte a Universităţii „Ovidius” din Constanţa organizează în zilele de 25 noiembrie și 2 decembrie 2021, în colaborare cu Muzeul de Artă Constanța, Centrul pentru Educație Interculturală Constanța, Muzeul de Artă Brașov, Muzeul de Artă Tulcea o serie de întâlniri artistice creative cu studenții de la specializarea Pedagogia Artelor Plastice și Decorative, anii I și III și masteranzii de la specializarea Educația Vizuală prin Studiul Peisajului și Figurii, anii I și II.

Activitatea Delfinariului este suspendată

La Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, activitatea cu publicul vizitator în cadrul secției Delfinariu este suspendată. La Planetariu vor fi organizate demonstrații, expoziția temporară ,,Mișcarea Soarelui prin cercul zodiacal”, ,,Navigație astronomică”, ,,Diamantele Pământului”, prezentarea ,,Conjuncției Soare-Mercur în dreptul constelației zodiacale Scorpion” și ,,Simultaneități mișcării pe cer a cuplului Soare-Lună”. Vizitarea Microrezervației și Păsări Exotice, de luni până duminică, orele 09:00 – 17:00, echitație – plimbări/manej cu caii și poneii de luni până duminică între orele 1-:30 – 12:00 și 12:30 – 15:00. La acvariu sunt organizate sesiuni de hrănire a speciilor de pești, vizitarea acvariului și expoziția de desene a elevilor liceului ,,Mihai Eminescu” și Școala gimnazială ,,Tutor Vladimirescu”.

Stand-up la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret ,,Jean Constantin”

Evenimentele Centrului Educativ pentru Tineret ,,Jean Constantin” sunt vaste și numeroase. Spre exemplu, marți, 30 noiembrie, între orele 19:00 – 21:00, este anunțat un Stand-up session. Pe aceeași linie se merge și pe 1 decembrie, atunci când e posibil ca Micutzu să urce pe scenă pentru un număr de stand-up. Pe 3 decembrie, ora 16:00, rulează filmul House of Gucci. Din distribuția filmului fac parte și cântăreața Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Salma Hayek, Jared Leto și Mădălina Ghenea. Seara de 3 continuă cu filmul Ghostbusters: Afterlive. Pe 5 decembrie, rulează filmul Encanto, House of Gucci, Ghostbusters: Afterlive și Resident Evil: Welcome to Raccoo City.

Spectacole organizate la Teatrul ,,Căluțul de Mare”

În cadrul Teatrului pentru copii și tineret Constanța ,,Căluțul de Mare”, au loc avanpremiera și premiera ,,Suburbia” și ,,Capra cu Trei Iezi”. Prețul biletului la spectacolele pentru tinere și copii cu vârsta de 14+ este de 15 lei.

Întregul program pentru perioada 30 noiembrie – 5 decembrie poate fi consultat AICI!

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Las' ca le dau eu defilare,muraturi ii fac!
0
0
tone de benzina aruncate aiurea pe defilare
1
0
Adica nimic de facut
6
1
... cu Defilarea de pe Bdul Tomis . Cu un Presedinte strain ,svab ,vandut bavarezilor ... ne batem joc de saracia tarii
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920