REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cumpănașu demască blatul făcut de Statul Român cu companiile de telecomunicații

Cumpănașu demască blatul făcut de Statul Român cu companiile de telecomunicații

Replica API 3 august 2019 | 00:00 238

Alexandru Cumpănașu începe seria dezvăluirilor despre blaturile făcute de Statul Român cu diferitele companii, blaturi pe care populația țării le plătește cu viețile celor dragi. Alexandru Cumpănașu vorbeste despre un sistem de localizare rapidă cerut de Agenția pentru numărul de urgență 112, pe care ANCOM-ul a refuzat să-l implementeze, pentru a proteja companiile de telefonie mobilă din România să facă investiții suplimentare.

„Eu încă nu am discutat cu verii mei și nu vreau să fac asta acuma, însă mâine le voi propune o contraexpertiză și dacă vor fi de-acord o vom realiza undeva în străinătate, chiar dacă cei de la IML au cele mai bune aparate, pentru liniștea noastră sufletească trebuie să facem acest lucru. Despre Statul asta nemernic și nenorocit, care a ucis-o pe Alexandra am să vă spun un lucru dincolo de tot ceea ce s-a spus până acum și îi rog public pe cei responsabili să lămurească acest lucru mâine: Agenția Europeană pentru numărul 112 a cerut României implementarea AML, care presupune localizarea în 10 secunde a persoanei care o sunai, iar ANCOM-ul, instituție care trebuia să facă asta din 2010 nu a implementat această recomandare. Ulterior, Agenția pentru numărul 112 a sesizat Comisia Europeană și nici atunci Statul Român nu a implementat serviciul rapid de localizare. Practic, asta presupunea pentru companiile de telefonie mobilă costuri suplimentare de 28 de milioane de euro pentru fiecare companie, dacă acest sistem ar fi fost introdus. Îi rog pe cei de la STS să nu tacă, să spună adevărul în anchetă și să povestească cum au cerut implementarea sistemului care ar fi salvat-o pe Alexandra. Iar pe viitor, Statul asta să se gândească bine și să nu mai facă blaturi cu companiile de telefonie”, a explicat Alexandru Cumpănașu.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
n.au vrut sparlamentarii sa fie localizati de unde si cind dau telefoanele ca sa.si ridice spaga! de aia a murit saraca fetita. orice companie tel mobila stie exact de unde si cind ai dat fiecare telefon!
5
0
Cumpanasu sa urcat pe o movila si face ham,ham ,ham ,da nu il asculta nimeni.
1
8
Cam greu si incurcat in exprimare acest Cumpanasu. Are dreptate, si eu i-as mitralia pe toti cacatii acestia din justitie si din politie. Insa omul nu prea are putere de convingere. Nu are darul vorbirii. Poate o fi emotiv, poate o fi scarbit si obosit de fiecare data cand apare la TV, nu stiu ce i se intampla. Dar nu are carisma, nu are putere de convingere si nu pare a fi luat in serios. Se cam zbate de unul singur. Mi se cam face mila de el.
6
15
Trebuie ca 112 sa fie un serviciu de tel bune
4
0
Ce sa rezolve grindeanu daca sta intre cracii consilierei topmodela. Cumpanasu daca tot a inceput sa macane ar trebui sa afle unde sunt banii pe care sts ii cerea in fiecare an pt modernizare.s-au papat pe salarii de nu le mai pot numara! Si nu mai stati la ocazie. Asta trebuie sa spuna cumpanasu catre toti cetatenii.
19
1
Cum breh, adica Sebi Ghita livreaza sistemul de la 112 si de vina sunt companiile de telefonie? Adica Grindeanu-PSD este seful ANCOM, care ar fi trebuit sa se ocupe de reglementarile din comunicatii si de vina sunt companiile de telecomunicatii? Pai mai jurnalistule de doi lei, statul trebuie sa impuna si sa coordoneze functionarea serviciului 112. Vai de capul celor care-si iau lumina de la Antena 3 si Romania TV, o sa moara prosti! Hai pa!
14
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218