REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Cunoscut brand de lactate din România, SABOTAT! ‘Nu mai avem loc’

Cunoscut brand de lactate din România, SABOTAT! ‘Nu mai avem loc’

Replica API 23 aprilie 2018 | 00:00 347

Radu Timiş, fondatorul Cris-Tim, este unul dintre cei mai bogați oameni din România și un antreprenor care a avut mult succes în tot ceea ce a întreprins. Acesta spune însă că nu mai are loc la raft cu brandul de lactate Mugura, pe care l-a lansat în ultimii ani. „Sunt 3-4 multinaţionale care au negociat toate rafturile. Nu mai avem loc “, spune Timiş.

Prin compania Eco-Ferm, cu sediul în oraşul prahovean Boldeşti-Scăeni, Radu Timiş exploatează 1.000 de hecatre de teren, creşte 1.700 de vaci de lapte şi produce iaurturi, sana şi lapte bătut marca Mugura, care ajung în Carrefour şi 7.000 de magazine de proximitate, scrie ZF.ro, citat de bugetul.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa livreze catre magazinele de cartier .
0
0
"noi romani care producem"... fix pix. de produs poate produce oricine. Societatea contemporana, societatea capitalist in general, se bazeaza pe COMERT, nicidecum pe productie. De aceea exista o Organizatie Mondiala a Comertului si nici macar una a productiei. Logica e simpla: vreau sa fac bani. Ce pot face pentru asta? Trebuie sa vand ceva. Acum, acel "ceva" poate fi o marfa circulata sau o marfa produsa. Dar mecanismul de obtinere a banului este in "a vinde". Asta a pus caruta inaintea boilor incepand prin a produce, neintrebandu-se daca si poate vinde ceea ce produce.
0
0
a vrut economie de piata, sa lupte, oricul calitatea produselor este slabuta
0
0
apropo , noi romanii sintem ca dl. ''saracu''.......din acest motiv am ajuns unde......sintem......''saracu''!!!
2
0
in tara noastra, nu ni se va mai permite nici sa respiram, suntem sufocati de aceasta ciuma rosie ce s-a extins precum o caracatita, avem un guvern de analfabeti in frunte cu primul ministru ce si-a permis sa minta cu nerusinare legat de telefonul pe care desi il tinea in mana, a spus ca nu il avea la ea, era la o mizerie de ..laleleleor. Eu, in locul mamei care a permis sa-si umileasca fetita spre satisfactia unor nemernici, as da guvernul in judecata si as solicita daume morale pe care le-as dona unui orfelinat sau azil de batrani. ASA CEVA NU ESTE ADMIS INTR-O DEMOCRATIE, CA ITI INTINZI
2
2
magazine.sau n-are bani?mici tarabe de exemplu cum au tiganii tatarii si machidonii in Tomis 3-cu totii producatori si agricultori
5
2
stai sa-i plang de mila...oh, mi-am amintit, ma doare-n pula
1
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218