REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Curățenie generală la gară: TSD Constanța a plantat flori și arbuști

Curățenie generală la gară: TSD Constanța a plantat flori și arbuști

Replica API 21 aprilie 2018 | 17:30 283

Campania de conștientizare „Constanța Verde”, inițiată de Organizația Municipală a Tineretului Social Democrat Constanța, prinde rădăcini. Astăzi, tinerii social democrați, împreună cu reprezentantele Organizației Municipale a Femeilor Social-Democrate Constanța, au plantat peste 200 de trandafiri și tuia ce vor înfrumuseța de acum zona pasajului subteran de la Gară.

Terenul a fost ales la îndemnul reprezentanților Direcției Gospodărire Comunală, Serviciul Administrare Spații Verzi, în funcție de nevoile și atractivitatea zonei, pasajul subteran de la Gară fiind intens circulat de constănțeni și simțindu-se o nevoie de înfrumusețare a acestuia.

Cele două organizații social democrate au achiziționat plantele ornamentale, au săpat gropile și au plantat firele de trandafir și arbuștii de tuia. Iar pentru ca plantele ornamentale să prindă rădăcini și să ajungă să înfrumusețeze zona, tinerii social democrați vor avea grijă ca munca lor să nu fie în zadar și vor îngriji și ecologiza locul pe viitor.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari echipei TSD MUNICIPIUL CONSTANTA
2
0
Bravo voua mai flacai si fete ! Sa speram ca nu vor fi furati de catre oamneii starzii. Locatarii din blocurile de langa, va multumesc pt implicare. Un exemplu bun pe langa ce fac cei de la Bucuresti.
2
0
Si Mazare varuia blocuri, apoi se dadea cu zmeul in Mamaia, acum... prefera Madagascar. Pana la urma o sa ajunga la Beciul Domnesc. Este doar o chestiune de timp. Vom scapa si de floraresele TSD-iste, se vor evapora precum Mavrodin si haiducii lui Mazare. La ocna cu ei!!!
3
3
de actiunile astea populiste !
1
3
Leonard Dragan este regele neincoronat al barierelor din Constanta! Traiasca parcarea de la tomis mall!
4
2
TSD au plantat flori, dar au aflat la final ca terenul cu pricina apartine fostului edil
5
3
la cati bani au luat aia de la pomaconst.. si nepotii tesedeilor ar trebui sa planteze
4
3
Ce pot sa zic? E simplu sa jignesti stand in fata unui ecran, mai greu e sa pui mana sa faci treaba! Bravo voua!
6
4
Faceti ceva si la gara,ca tare urat este ,rade lumea de noi ,jeg,bisnitAri ,prostii de la fer vechi,urat tare ca si caracterul celor care se ocupa de oras.Rusine
4
3
adica TSD,nu?
2
5
Putorile PSD-ALDE din parlament si guvern , taie la greu padurile patriei , in asociere cu arabi , evrei si austrieci si impusca temeinic toate animalele salbatice existente inca , iar putorile din CL si CJC , mimeaza pentru poze , plantarea de floricele si boscheti in completare ...
4
5
Daca s-au dus toate putorile urite si nespalate,toate betivele din PSD ,toate ciumele rosii,toate osinzele din PSD ,daca s-au dus sa planteze pomi,sigur,se usuca toti,asa CA ciuma Rosie,in frunte cu butoiul cu osinza ,,Stroie,,praful se alege de pomi.A-ti spurcat si natura ,panaramelor,ciumistelor,
7
6
O adanutura dizgratioasa de cefe, gusi si celulita. Au speriat copiii.......
8
4
Toate fufele au stat doar la selfie! Atat! Daca le intrebai ce cauta acolo nu stiau sa raspunda ! Viitorul material de propaganda , au ca exemplu iubita lui dracnea !
7
5
daca le faci IQ-ul astora, cu greu ajungi la un scor de 70. idioti ce au unica sansa de parvenire pupincurismul si datul de limbi la partid. o sleahta de paraziti ce se vor jefuitori ai banului public, viitori locatari ai penitenciarelor patriei.
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920