REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cursuri de calificare, organizate cu bani europeni, de fundaţia lui Nejloveanu

Cursuri de calificare, organizate cu bani europeni, de fundaţia lui Nejloveanu

Replica API 20 martie 2012 | 00:00 447

Proiect implementat la Constanţa

Proiect implementat la Constanţa

Un nou proiect implementat de Fundaţia Ing. Nicolae Nejloveanu-Maestru în arta culinară şi SC Compania de Investiţii pentru Turism SRL Bucureşti, în calitatea de partener naţional, va ajuta la creşterea calităţii profesionale în industria turismului romanesc. Este vorba despre proiectul ID "Vreau să fiu cel mai bun!", proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Obiectivul principal al proiectului, implementat de Fundaţia Ing. Nicolae Nejloveanu-Maestru în arta culinară îl constituie creşterea nivelului de calificare şi a competitivităţii profesionale pe piaţa muncii a 170 angajaţi, în vederea obţinerii calificărilor dorite de aceştia în domeniul turismului. bucătar - 6 luni, ospătar - 6 luni, cameristă hotel - 3 luni, tehnician în hotelărie 9 luni şi agent de turism-ghid 9 luni. Cursurile se vor desfăşura la sediul Fundaţiei Ing. Nejloveanu Niculae - Maestru în arta culinară. Proiectul va derula pe o perioadă de doi ani. "Acest proiect vreau să fie cel mai bun. Este al doilea proiect mare al Fundaţiei Ing. Nicolae Nejloveanu-Maestru în arta culinară. Este de o mare importanţă pentru că vine în sprijinul agentului economic din turism. Plus de asta proiectul îşi propune să-i pregătească foarte bine. Astfel că, dotările pe care le avem la ora actuală, reprezintă o adevărată instituţie şcoală. Acest lucru face, cu ajutorul profesorilor pe care-i avem, să le ridicăm nivelul profesional atât ca bucătar, ospătar, recepţioner, agent de turism şi cameriste. Fără pregătire profesională noi nu vom putea ridica nivelul calităţii în turism, şi mai ales pe litoral. Sunt alături de agenţii economici şi ei să fie alături de Fundatia Ing. Nicolae Nejloveanu-Maestru în arta culinară, ca să putem putem pregăti din timp, mai ales pe perioada iernii şi primăverii, personalul care lucrează în turism, să nu mai intre în acest domeniu oameni neaveniţi, persoane care n-au văzut niciodată un restaurant. Ca atare, e important să beneficieze de acest proiect", a declarat Ing. Nicolae Nejloveanu.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367