REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cursurile de la Ovidius se desfășoară cu... TENCUIALA CĂZUTĂ!

Cursurile de la Ovidius se desfășoară cu... TENCUIALA CĂZUTĂ!

Replica API 26 februarie 2020 | 00:00 252

Urmele de umezeală pe pereți, tencuiala căzută de pe tavan și pereți, mobilierul jupuit și măzgălit sunt doar câteva din elementele care redau tabloul unei săli de curs din sediul Universității „Ovidius” din Piața Chiliei. Atât studenții cât și profesorii s-au resemnat și acceptă să meargă la cursuri în astfel de condiții.

O sesizare legată de starea deplorabilă a sălilor de curs de la sediul Universității „Ovidius” din Piața Chiliei, a fost făcută de un student pe un grup de Facebook. Tencuială căzută, urme de umezeală pe pereți, un miros închis și mobilier vechi sunt doar câteva puncte pe care studenții le-au sesizat. Profesorii nu au nici o scuză, ei doar se conformează și își țin cursurile în astfel de împrejurări. Un student, transmitea faptul că unii profesori s-au resemnat deja și încearcă să se gândească la micile părți bune de care se bucură și anume un video proiector și aer condiționat. „Profii noștri s-au resemnat și își țin cursurile chiar dacă învățăm în astfel de condiții. Ei se bucură de faptul că mai toate sălile au video proiector și în unele chiar și aer condiționat. Până acum erau nevoiți să meargă cu video proiectorul din sală în sală” a transmis un student. Pe lângă aceste lucruri, studenții nu s-au ferit să mai adauge și faptul că în acel sediu sunt întâlniți foarte des gândaci sau șoareci.

De menționat este faptul că în sediul facultății din Piața Chiliei mai multe specializări din cadrul Universității „Ovidius” își desfășoară cursurile în astfel de condiţii improprii. Pe lângă acest lucru, tinerii sunt nevoiţi să meargă la cursuri în trei locaţii, pe bulevardul Mamaia, în spaţiile puse la dispoziţie de universitate, în piaţa Chiliei şi în campus, ceea ce nu este deloc pe placul lor și nici ușor.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prorectorul Bobe De exemplu are alte treburi, mai importante: aranjeaza alegeri, face liste pentru Senat, da telefoane, promite. ameninta! Plus ca mai trebuie sa stea sa si manance, si se satura greu! De toate!
5
0
Nici de situatia din camine nu este timp...ne trezim cu gandacii pe noi. asta este o scuza?
2
0
Si iar liste. Mafia nu se lasa
7
1
Eu fac liste pentru alegeri la Senat, nu am timp de reparatii.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614