REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Curtea de Conturi, control la Năvodari. Raportul - ţinut la secret?!

Curtea de Conturi, control la Năvodari. Raportul - ţinut la secret?!

Replica API 30 noiembrie 2017 | 00:56 423

Consilierii locali din Năvodari s-au reunit în şedinţă, unul dintre aleşii locali solicitând, cu această ocazie, să ia cuvântul. Lucru care însă nu s-a mai întâmplat, pentru că şedinţa a fost declarată închisă, fără a mai fi înscris la cuvânt şi Costel Aurel Dumitraşcu. Acesta a precizat că dorea să afle motivul pentru care consilierilor locali nu le-a fost pus la dispoziţie cel mai recent raport al Curţii de Conturi.

Primarul Florin Chelaru ar fi răspuns că... a crezut că acest raport a fost înmânat consilierilor, conform legii. De precizat că, din nou, primarul nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce va tot legati de Matei? Nu el a construit hala de peste de unde mergem zilnic sa cumparam produse proaspete? Scoala noua cu acoperis lipsa de cativa ani tot el a facut-o si a avut grija sa ramana in perfecta stare de conservare pentru ceneratiile viitoare...sa nu mai vorbim despre mareata realizare numita drumul fara scurgerea apelor pluviale neterminat niciodata Navodari-Lumina, etc.etc.
1
0
Ar fi o rusine ca puscariasul Matei sa vina la ziua de 1 Dec
2
0
Parnaiasul , prin cosilieri si angajatii primariei, conduce orasul ! Stai sa-l vezi pe pitic azi la cremonia de 1 Dec. Pariem ca o sa stea la tribuna oficiala langa marioneta CHELARU ?!???..... IN ZIUA DE AZI INFRACTORII AU UN TUPEU BOLNAV !
2
0
Eu nu sunt primarul, eu sunt cel ce executa ordinul dat de fostul primar ,javra de Matei.Mi-a dat teren bani de la restituiri,amanta angajata la primarie si om proasta de fina sefa de birou .
4
1
A ajuns si mucosul asta consilier si se crede salvatorul orasului. E un copil bazgait care isi baga nasul peste tot pana ii rupe cineva picioarele
0
7
Dumitrascule o cam arzi cu vrajeala ieftina
1
7
Are dreptate !!! Primarul avea obligatia ca in termen de 10 zile de la comunicarea raportului Curtii de Conturi sa l inmsneze consilierilor. Asta este Navodariul.... abuz dupa abuz
7
0
Tu sigur esti o sugativa a celor din CL . Dar este ok desi un nimeni acest Dumitrascu este vocea noastra a celor multi . O sa ii sugeti matul dupa alegeri lui Dumitrascu garantat .
7
1
Hai las-o draq dumitrascule... te plangi ca o pizda, vrei si u rapoortul... dar ai invatat sa citesti? Sau vrei sa-l postezi pe fb? Mereu isi bat astia pl de tine, lla toti le-a inmanaat raportull numai u ai ramas p-afara, si femeia de serviciu il are hahaha
3
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218