REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Curtea Supremă din California a respins petiţia lui Brad Pitt de revizuire a deciziei de custodie

Curtea Supremă din California a respins petiţia lui Brad Pitt de revizuire a deciziei de custodie

Replica API 29 octombrie 2021 | 00:00 690

Curtea Supremă din California a respins apelul prin care Brad Pitt a cerut revizuirea deciziei de custodie asupra copiilor lui, care a fost pronunţată în cadrul procesului său cu Angelina Jolie, informează site-ul revistei americane People.

Brad Pitt şi Angelina Jolie

În septembrie, avocaţii lui Brad Pitt au depus o petiţie la înalta instanţă californiană pentru a revizui acea decizie după ce judecătorul John Ouderkirk a fost recuzat din proces, anulând astfel o hotărâre anterioară care îi acorda starului hollywoodian dreptul de a petrece mai mult timp alături de cei cinci copii minori ai fostului cuplu Jolie-Pitt.

Miercuri, Curtea Supremă din California a menţinut decizia de descalificare pronunţată de Curtea de Apel, printr-o pronunţare obţinută de revista People şi care stipulează următoarele: "Petiţie refuzată".

Aranjamentul celor doi actori în privinţa custodiei se va baza de acum pe înţelegerea lor din noiembrie 2018 referitoare la tutela asupra celor cinci copii minori ai lor: Pax, în vârstă de 17 ani, Zahara, în vârstă de 16 ani, Shiloh, în vârstă de 15 ani, şi gemenii Vivienne şi Knox, în vârstă de 13 ani. Cel mai mare dintre copiii fostului cuplu, Maddox, a împlinit în luna august vârsta de 20 de ani.

Judecătorul John Ouderkirk a fost recuzat în luna iulie pentru că "nu a făcut dezvăluiri obligatorii" despre anumite proceduri legale care îi implicau pe avocaţii lui Brad Pitt, fapt care "ar putea să determine o persoană obiectivă, care cunoaşte toate datele procesului", să se îndoiască de imparţialitatea judecătorului Ouderkirk în acest proces, informează Agerpres, citat de stiripesurse.ro.

Atunci când judecătorul Ouderkirk a preluat cazul în 2016, ambele părţi şi-au prezentat relaţiile contractuale în faţa lui, iar mandatul său a fost prelungit de două ori în timpul celor cinci ani care au trecut de când a început procesul de custodie. Motivul cererii de recuzare a constat în alte procese pentru care a fost angajat ulterior de echipa lui Brad Pitt să le judece şi faptul că judecătorul nu a dezvăluit acea colaborare avocaţilor Angelinei Jolie.

La rândul lor, avocaţii lui Brad Pitt susţineau în acea petiţie că echipa juridică a Angelinei Jolie "cunoştea relaţia profesională importantă pe care judecătorul Ouderkirk o avea cu avocaţii lui Brad Pitt încă de la începutul procesului de custodie", dar au aşteptat mai mulţi ani înainte de a cere recuzarea acestuia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102